Добрий вечір , шановні колеги. Давно не відвідував форум. З перших днів війни на війні. Зараз по стану здоров"я третій місяць служу в тилових частинах ,з"явився час відвідати форум. Хотів би висловити свою думку по монеті. З великою повагою ставлюся до шановного Giedrius . Явних ознак сучасної підробки якби не бачу. Зрозуміло ,краще монетку потримати в руках. На мою думку потрібно дослідити та обговорити монетку досконально та прискіпливо . Можливо це не описана монетка ? Свого часу я знаходив не описаний різновид півгроша , який згодом увійшов у каталог. Все може бути. Особисто я не бачу , що це " сучасне фуфло".
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Та масовий тираж?