Client585440
Client585440
25 kwietnia, 09:05

Фарфоровая фигурка на определение

Фарфоровая фигурка на определение
Доброго дня! !  Подвернулось несколько фигурок из фарфора.   Тема не моя поэтому выставляю специалистам на обсуждение их ценности. С уважением 

lufa358
25.04, 09:36
Вітаю! Обидві підробки. Це будуть марно витрачені гроші. Вони і в оригіналі не дуже дорогі ,а підробні  -тим більше.
Zmodyfikowane przez autora 25.04, 09:38
Odpowiedzi: 0
25.04, 09:40
Вони не підвернулись, а були в торгах на віоліті. Обидві підробки, як було зазначено вище.
25.04, 10:45Autor
Доброго! Они именно подвернулись и были выставленны на торги…  Хотя и не моя тема  интересуюсь стариной давно и думаю написавший и был инициатором прерывания торгов…. Хотелось бы услышать обгрунтованный ответ а не я сказал!   С уважением
lufa358
25.04, 12:11Odpowiadać Client585440
Розумієте, є випадки, коли так простіше і доступніше для людини. Якщо ви хочете добре зрозуміти різницю між вашими і справжніми , то підніміть каталоги і ... порівнюйте. Особливості саме  розпису, не кожен може, нажаль ,оцінити правильно. Тому інколи краще повірити на слово.
Odpowiedzi: 1
25.04, 10:49
Пробачте, але я не займаюсь навчанням. Якщо Ви маєте бажання заробити, то спочатку вивчить матчасть.
25.04, 11:10Autor
Відповідь справжнього спеціаліста ! Дякую! Далеко підете! Мабуть! Але думку ….треба чімсь підкріпляти взагалі… или у вас один ответ  на вопрос!!! Я выставил лот на обсуждение специалистов а не просто  …. А если  вы не можете грамотно обгрунтовать то что пишете  то у меня сомнения в вашей компетентности!
25.04, 11:28
Доброго дня. Обе фигурки являются подделками. Хотите бОльших пояснений и разумения для себя - начните хотя бы со сравнения поддельных клейм данных фигурок (а они поддельные) с настоящими клеймами  Городницкого и Полонского заводов. С уважением.
25.04, 12:00Autor
Спасибо за ответ.   Вечером сегодня обязательно сравню с каталогом.  С уважением
lufa358
25.04, 12:07
Невелике уточнення. Дитина на санчатах- це виріб Артілі ,не Городниці. Просто зараз іх клепають підробники з клеймом Городниці.
lufa358
25.04, 13:43Odpowiadać Client585440
Якщо ви хочете дійсно зрозуміти про фігурки і виробників, то повинні брати інформацію виключно з каталогів. Черпати інформацію з чужих лотів не зовсім коректно. Ви впевнені ,що там правильно визначили виробника?  Отож...
Zmodyfikowane przez autora 25.04, 13:43
25.04, 13:46Odpowiadać Client585440
Продавалась
Це автентична фігура Артелі, а то що продавець не володіє предметом, то це його горе. Ваша ситуація не така. Ваша фігура підробка.
Zmodyfikowane przez autora 25.04, 13:46
Odpowiedzi: 2
lufa358
25.04, 14:07
Ще хотілося б зрозуміти. Чому власники підробок завжди такі войовничі? Це ж не ви зліпили ту підробку, для чого стільки жару? А на рахунок змістовного обговорення ,то це таке. Матимете  настільки якісну  підробка, що неможливо буде зразу  однозначно визначити іі походження, тоді і буде обговорення. Примітивні підробки обговорювати зайве-їх видно з першого погляду і обговорювати там нічого.
Вибачте за тавтологію.
Zmodyfikowane przez autora 25.04, 14:08
25.04, 14:27Autor
Дякую.  Я вас услышал. Вечером начну изучать материальную часть … мне важна истина поэтому  мы и обсуждении….  С уважением к участникам
25.04, 23:26Autor
Доброго времени суток!   По мальчику в песочнице в каталогах аналогичного клейма не нашел…. Оно действительно отличается…  А ребенок в санях  который якобы изготавливали только артели вдруг был продан на Виолити как Полонное?….   С уважением
26.04, 08:15Odpowiadać Client585440
Доброго времени суток!   По мальчику в песочнице в каталогах аналогичного клейма не нашел…. Оно действительно отличается…  А ребенок в санях  который якобы изготавливали только артели вдруг был продан на Виолити как Полонное?….   С уважением
Це свідчить виключно про некомпетентність  або свідомий намір продати підробку упродавця, недосвідченого покупця та в цілому про байдужість модераторів віоліті при організації продаж. А те, що одна фігура з'являється із різними клеймами Вас не дивує?
25.04, 23:31Autor
И еще… видел новодела на слете так там в первую очередь кидается карявость и непрофессионализм росписи…. А здесь роспись выполнена уверенной рукой и в тоже время простейшие клейма вдруг не повторить?   С уважением
lufa358
26.04, 11:08
Вітаю панство ! Розумієте , (це я до автора ), у  вас трохи неправильний підхід до теми підробок. Є, наприклад, певна фігурка. Її міг випускати лише один завод, а могли випускати і декілька. Вони, звичайно, відрізнятимуться одна від одної розписами. Найбільш поширені приклади- Ковзанярки і Лижники. У даному випадку ,Дитина на санчатах випускалася Артіллю Керамік. Я не пам"ятаю, щоб бачила її в каталозі виробів Городниці.  Отже,  фігурка не може бути оригіналом  з Городниці, бо Городниця їх не випускала. Яке б там клеймо не стояло б. Та й незалежно від майстерності розпису- кращий, гірший - він сучасний . Так в середині 20ст.облич не розписували. У справжніх розписах присутня легкість, майстерність тодішніх майстрів. Тут розпис примітивний і дещо вульгарний.Це відчувається. Просто уважно подивіться на обличчя справжніх фігурок . У вас подвійна підробка - і щодо Артілі, і щодо Городниці.
Zmodyfikowane przez autora 26.04, 11:09
26.04, 11:33Autor
А взагалі два абсолютно однакових штампа  на незовсім рівний поверхні ті існує?
26.04, 11:45Odpowiadać Client585440
А взагалі два абсолютно однакових штампа  на незовсім рівний поверхні ті існує?
Невірна відповідь.
26.04, 11:51Autor
Короче говоря тему надо закрывать!  А то можно много еще много чего интересного накопать ведь интернет все помнит!   С уважением к участникам обсуждения
26.04, 11:54
Ось чому не хочеться нічого розжовувати тим, хто " не в теме". Якщо людина не має бажання навчатися, то це марна трата часу для тих, хто хоче пояснити. Далі вже нецікаво.
Zmodyfikowane przez autora 26.04, 11:56
lufa358
26.04, 12:34Odpowiadać olirka
Ви помітили, що коли пишеш щось некомпліментарне щодо фігурок-підробок,  то в людей  розвивається якась вибіркова дислексія?
27.04, 09:55Odpowiadać lufa
Вот поэтому я и перестала что-либо писать в темах по определению предметов. Как то расхотелось получать от владельцев необыкновенно редких "шедевров" эпитеты в стиле "сам ти віслюк з вухами".
26.04, 13:07Autor
Да  тем кто ,, в теме ,,,скидываешь скрин шоты продаж на Виолити  ребенка на санках  один Городница другой Полонное  а они по прежнему говорят что выпускали артели! Это треш!!!  Закрывайте тему  и не умничайте!
26.04, 13:08Odpowiadać Client585440
Да  тем кто ,, в теме ,,,скидываешь скрин шоты продаж на Виолити  ребенка на санках  один Городница другой Полонное  а они по прежнему говорят что выпускали артели! Это треш!!!  Закрывайте тему  и не умничайте!
Дурдом
lufa358
26.04, 13:31Odpowiadać Client585440
Вам же сказали, що це лоти ПІДРОБОК.  Хтось наглий і тупий виставив підробку, а модератори не побачили і не закрили лоти. Таке інколи проскакує.  Не ображайтеся, але фігурки- то не ваша тема. Важко вам.
Odpowiedzi: 2
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.