Московська полушка з написом "гос [у/по] дарь". Іван Грозний, Федір Іванович або Василь Шуйський. За такими фото і в такому стані розібрати штемпель важко. Тим більше, що аверс був догори ногами. Треба так -
Все одно видно погано (нечітка фокусування; для цього монету треба підняти над фоном на пару сантиметрів) і по одній стороні штемпельну пару не визначити. Вважаю, що це ось такий варіант, у якого на реверсі або викрошка, або подвійний удар. Застосовувався в кінці правління Грозного і при Федора. У розбитому вигляді - при Шуйском, але це визначається тільки по хвосту птиці, якого я не бачу. Але я б на це не розраховував. Найбільш ймовірно - Федір.
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Вважаю, що це ось такий варіант, у якого на реверсі або викрошка, або подвійний удар. Застосовувався в кінці правління Грозного і при Федора. У розбитому вигляді - при Шуйском, але це визначається тільки по хвосту птиці, якого я не бачу. Але я б на це не розраховував. Найбільш ймовірно - Федір.