27.04, 17:24
Добрий день!
В жодній із своїх тем за сьогодні ви не проявили ніякої пошани до Спільноти. Вас не вчили бути чемним, вітатися до людей, вживати ввічливі слова? Можливо, ви вважаєте, що всі вам щось винні? Ногою тупнути не забули часом?
27.04, 18:37AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
а я взагалі вічлива людина, і для чого взагалі ногами тупати. Те шо я тут пишу це тільки з метою перевірки зворотнього зв'язку, бо в мене таке враження шо я тут один сиджу в цьрму комюніть, добре що хоч хтось тут є...
27.04, 19:09Odpowiadać QuantumV
Не забувайте, що тут не роботи налаштовані, а звичайні люди. Без сумніву, кожен із своїми тарганами у голові, але в більшості адекватні.
 По темі, що ви хотіли почути? Просто оцінку? Так ви вже їх самі оцінили. Отже, всі інші думки будуть другорядні. Італійське столове срібло в тому об`ємі, який у вас в лоті, так і буде коштувати. Але то швидше фінальна вартість плюс/мінус, а не стартова. Та й до продавців з рейтингом "0" усі відносяться з передсторогою. Тому і не поспішають зі ставками.
27.04, 19:54AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Дякую зо розуміння, й за те що доходчиво розжували тему чому ніхто не хоче працювати з нульовим рейтингом. Так що ж виходить тоді, для того щоб хоч трох зявилася якась активність потрібно просто виставити лоти і чекати коли щось почне відбуватися?
27.04, 20:08Odpowiadać QuantumV
Можна так, як ви пишете. А можна з меншої стартової ціни. Але з резервом, по якому вам не шкода буде розлучитися з предметом торгів.
Odpowiedzi: 1
27.04, 19:29AutorOdpowiadać TerraRist
Що Вам говорить про те що вони можуть бути з покриттям а не цілком срібні ?
Odpowiedzi: 0
Yarda2292
27.04, 20:06Odpowiadać TerraRist
Де ви тут бачите посріблення? 
Звичайні італійські срібні ложки з клеймом 800 проби яке ставили до 1968 року.
27.04, 20:44Odpowiadać Yarda
Де ви тут бачите посріблення?  Звичайні італійські срібні ложки з клеймом 800 проби яке ставили до 1968 року.
Я десь таке стверджував??? Було питання.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 2
Temat zamknięty
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.