Kotugoroshko
Kotugoroshko
28 kwietnia, 13:45

Пара золотих вінчальних каблучок "часів АльКапоне". Італія.750 проба. Масивні.

Пара золотих вінчальних каблучок "часів АльКапоне". Італія.750 проба. Масивні.
Доброго дня. Прошу Вашої допомоги у визначенні ціни даних каблучок. Ціна лому? Чи всеж варто виставити на аукціон? Я б не хотів виколупувати камінці(назва?) І просто віддати на переплавку. Впевнений що як вінтажний виріб він ще порадує майбутніх власників а мене ціною. Адже так? Тому прошу Вас відгукнутися та приблизно оцінити мій лот. Дякую.

Odpowiedzi: 0
laert3957
29.04, 08:11
сомневаюсь что вы выручите больше цены золота. Изделия
не представляют никакой художественной и исторической
ценности. Не знаю кто заказывал эти перстни, но оправить копеечные кабошоны из лазурита и сердолика в золото 750
это надо иметь ума палату.
29.04, 12:15AutorOdpowiadać laert
Доброго дня. Велике Спасибі за розгорнуту відповідь. Можу добавити, що каблучки належали древній ібабульці яка до 50-60х років жила на Сицилії. Можливо тому вироби такі так би мовити "циганські". Ще попрошу Вас підказати як зформувати адекватну ціну згідно ваги не витягуючи камні? Дякую.
Odpowiedzi: 1
29.04, 12:22AutorOdpowiadać 14evdok88
Добрий день. Дякую за відгук. Скорш за все я буду виставляти парою оскільки вони належали одній людині і якось пов'язані між собою. Йшла мова про вінчальну пару(хз). Так говорила людина якій це подарували років 15 тому.
29.04, 12:33Autor
Якщо до цього постера також буде інтерес, то в мене є можливість і його виставити на Віоліті.
29.04, 21:09Autor
Добрий вечір. Ще раз спитаю поради як адекватно вирахувати вартість даних каблучок не розбираючи їх.Хочу виставити на аукціон а з якого старту не розумію. Дякую за поради.
30.04, 07:33
Добрий.Ставьте с гривны с резервной ценой-за которую не жалко отдать и наблюдаем и кушаем поп корн.Удачи
30.04, 10:00AutorOdpowiadać prishelezz
Доброго дня. Дякую за слушну пораду. Проблема лишень в тому що не знаю ваги і ціни самого металу а розбирати би не хотілось. Тому і не знаю прийнятного для всіх мінімуму.
30.04, 13:48
А стартоніть з пари тис. грн за штуку, та резерв і побачите бажання піплов
01.05, 12:13Autor
Доброго дня лот виставлено на торги. Всім дякую за увагу та поради.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.