Вітаю! "Грандіозна" картина! Ви ж знаєте, що на картині зображений спір? Зверніть увагу на дві групи "протистояння". У них різні вирази обличчя, різні відтінки верхнього робочого одягу. На що вони забились об заклад? ))) За таку не жаль викласти 50 євро.
Не смішно. В Україні - реальність. За кордоном - в десятки разів вартує більше. Бо там це модно. А у нас ні... купувати, як інвестицію? Може, але я не радив би. Володимир Стефанович відомий соцреаліст, але повторюся, "ностальджі" по совку проходить швидше і швидше по причині війни.
Але картина "з підтекстом". Взяти б для порівняння його роботу "В депо", написану двома роками раніше. Там чітка настанова партії - показати трудяг! А тут бачимо (хто не в темі) вже послаблення ідеї та внесення частки гумору.
Неправда )) Ціна визначається по останній ставці проданого лота, а не по останній пропозиції з резервом. Як приклад. Я роблю ставку з половини реальної ціни на предмет, який бажаю придбати. Якщо мою пропозицію перебиває "робот", далі мені вже не цікаво. А от якщо б моя ставка перебивалася конкурентом, я б торгувався далі.
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".
"Грандіозна" картина! Ви ж знаєте, що на картині зображений спір?
Зверніть увагу на дві групи "протистояння". У них різні вирази обличчя, різні відтінки верхнього робочого одягу. На що вони забились об заклад? )))
За таку не жаль викласти 50 євро.
А шось подібне до віни по 10к долларів пішло
Соцреалізм Шишка по 40-70 тисяч $.
Для таких картин як ця,часи завжди.
Реально крута.
Успіхів.
З повагою
Хочаб нижню