05.05, 20:11AutorOdpowiadać друг ромео
стверджуєте,вихваляєтесь чи пишаєтесь?Не ясно.. по грошах-лом
Дякую за відповідь!
Я не дуже в цьому розуміюсь( колись копом займався геть трішки і наставника не було) для мене це теж була знахідка. Вихвалятись- не має чому так як навіть не знаю чи варте це чогось.Пишатись- я думаю виб не писали як би я продавав червонець золотий часів СССР скоріше пройшли повз. А на дану тему достатньо булоб що це "сміття нічого не варте" а так ви просто вирішили вставити слово бо це русн*вас пломба(якщо не помиляюсь)!
Живіть без негативу🤗
Мирного неба
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
05.05, 20:31
Все чогось варте. Тим паче є колекціонери пломб, але за ці багато не дадуть, пересил вийде дорожче
06.05, 02:01AutorOdpowiadać 666Alexandr666
Все чогось варте. Тим паче є колекціонери пломб, але за ці багато не дадуть, пересил вийде дорожче
Дякую за відповідь!
Чомусь в цій темі ви надали пояснення гуманне а в іншій написали як зовсім інша особа ("не вихована").
06.05, 06:19Odpowiadać Client743912
Тому, що в цій темі дійсно те, що потребує обговорення і в гуглі явно таких точно пломб ви не знайдете. А в іншій була відповідь на питання "чи можна це (автентичність) визначити". А визначитт можна лише погугливши, знайшовши відповідні товари відповідних брендів (якщо вони були саме такі в їх лінійках) і порівнявши присквпливо зі своїми і лише потім щось намагатись оцінити
06.05, 11:44AutorOdpowiadać 666Alexandr666
Тому, що в цій темі дійсно те, що потребує обговорення і в гуглі явно таких точно пломб ви не знайдете. А в іншій була відповідь на питання "чи можна це (автентичність) визначити". А визначитт можна лише погугливши, знайшовши відповідні товари відповідних брендів (якщо вони були саме такі в їх лінійках) і порівнявши присквпливо зі своїми і лише потім щось намагатись оцінити
Дякую
Odpowiedzi: 0
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.