Odpowiedzi: 0
14.12.2023Znawca
Доброго вечора! З першого погляду, стан пляшки чудовий: етикетки цілі, в чудовому стані, рівень наповнювання в нормі. Але мене турбує темна пляма на акцизній марці зверху. Якщо пляшка протікає через поганий корок, то за таку пляшку багато грошей не дадуть. Корок на колекційному вині треба міняти раз у 15-20 років, інакше вино може "вмерти". Особливо це стосується сухих вин, які мають мало так званих "консервуючих одиниць". За "мертве" вино ніхто з знавців платити не буде. Термін використання корку на цій пляшці вже вийшов, це факт. Більше сказати не можу, потрібен більш детальний огляд пляшки.
Odpowiedzi: 1
23.12.2023Znawca
Шановний, Продавець, я перепрошую, але за допомогою цієї світлини майже неможливо оцінити стан корку. Ви зняли акцизну марку, та сфотографували сургуч, а не корок. За відблиском від сургуча не видно, пропускає корок рідину з середини, чи ні. Це можно побачити або з фото акцизної марки зверху, щоб було видно різницю між темною частиною від плями та світлою, де бумага не промокла, або знявши сургуч та сфотографувавши якісно, без відблисків верхгій край корку. У другому випадку, якщо Ви не являєтесь фахівцем, я би Вам категорично не радив це робити, щоб не зіпсувати товарний вигляд пляшки остаточно. На другій світлині, що Ви опублікували спочатку, досить якісно видно, що промакання акцизної марки є. В такому випадку моя порада - знайти фахівця, який би Вам міг якісно зняти сургуч, перекоркувати пляшку корком високої якості, ні в якому разі не агломератом, та засургучити пляшку знову. Інакше можно втратити те колекційне вино, яке Ви маєте на даний момент.
З повагою.
Zmodyfikowane przez autora 23.12.2023
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.