Odpowiedzi: 0
09.05.2025Odpowiadać Igor77N
Уважаемый Igor77N, ну, если уж Вы даёте ссылки на такую фигурку на Etsy, где за неё хотят 300 долларов, т.е. около 12300 гривен, так может кинуть и ссылки на другие места, где за них хотят 1500-1600 руб, что в эквиваленте 750-800 гривен?)

Фарфоровая статуэтка Тигр Дулево СССР
Статуэтка Символ года Тигр Дулево 87 г
09.05.2025Odpowiadać LOGOTYPE18
Вітаю!
Не пинайте пана Igor77N, він тільки вчиться визначати. Людина старається. Ще мало досвіду, але є бажання. А це набагато краще, ніж нічого не робити і не розвиватися. А істину знаходимо в суперечках та порівняннях.
09.05.2025Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Вітаю. Так я й не пинаю.) Просто якщо в пошуку виліз Etsy, то вилізуть й інші ресурси. І тоді виникає деяке, ну, нехай здивування - чого ж з Etsy наведений приклад за 300 у.о., а там де за 20 у.о. - ні? Можливо, Ви маєте рацію щодо причини цього - така причина мене б тільки порадувала. А можливо, Ви помиляєтесь і причина в іншому.)
09.05.2025Odpowiadać LOGOTYPE18
Ні )) Ніякої "зради" та "розгонів". В багатьох темах повно його помилок. Повторюся - мало досвіду. Будьмо толерантними )
Ну, тоді будемо вважати, що автору теми є певний матеріал для роздумів, приблизна "вилка бажань" Продавців.) Ми ж не знаємо, ким планує виступити автор теми - Продавцем, чи Покупцем.
Odpowiedzi: 2
😊 Учусь стараюсь . Иногда ошибаюсь , но все могут ошибаться даже эксперты . Спасибо за понимание ))) С уважением .
Odpowiedzi: 1
10.05.2025
Usunięte przez autora
Присадили лот майбутній крепко,тепер думай де торгувати? А,є ссилки по нашому сайту? З повагою... може людина і помилилась?  А може і сказала правду?
olirka1015
10.05.2025
По сайту можете самостійно пошукати, чи є необхідність в рабах?
10.05.2025AutorOdpowiadać olirka
О,я чекав Вашого коментаря! 
Дякую! Я просто по сайту не зміг знайти. До чого тут раби? Це те саме що Ви би виставили римський динарій,який знайшли вперше...
olirka1015
10.05.2025Odpowiadać Константин210641
О,я чекав Вашого коментаря!  Дякую! Я просто по сайту не зміг знайти. До чого тут раби? Це те саме що Ви би виставили римський динарій,який знайшли вперше...
Пошук по вислову це рівень дошкольняти в сучасному світі.
olirka1015
10.05.2025
Стосовно ціни. Фігура із серії, серію збирати досить важко по 1 фігурі, враховуючи що їх 12. Тому  кінцева ціна називається-скільки дадуть. Стартова ціна-скільки хоче продавець. Нехай щастить.
10.05.2025
Usunięte przez autora
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.