Шановні добродії доброго часу доби, підкажіть будь ласка можливо хтось зустрічав такий брак, монета з набору в обігу не була, по характеру магнітності я характеризува би її як доволі добре магнітну... Середніх розмірів звичайний чорний магніт її повністю притягує.
Доброго. Співудар штемпелів. Таке трапляеться. Магнітні властивості цих монет трохи різні: одні монети липнуть і в зіппакеті, інші слабо і "голі", але сильномагнітних мені не траплялось.
Доброго часу, дякую за відповідь, як ви ввважаєте такий брак дуже впливає на ціну? Коли я 5 років тому купував 2 коп. і 5 коп. з одного набору я не звернув на це уваги.
Думаю, що ні. Є люди, які принципово ставляться до "чистоти". Інші полюбляють різні поєднання. За посиланнями подивитесь та почитаєте. По тім рокам ні сама монета, ні браки окремо стільки не коштували.
Я маю на увазі, що ціна сильно не зміниться (+ чи -), бо брак на вашій монеті дуже поширений. За посиланнями приклад "на любителя", бо поєднання браків (край листа та карбування частково поза кільцем) не часте + малотиражна монета. Просто 5к.1996р + 2-і монети с браками по виду заощадили би купу грошей на щось інше.
Добре зрозумів, а взагалі є інтереси такого питання.... як деякі малотиражні монети 7000 од. Коштують дорожче монет з тиражем 5000 од. Як формується цінове питання і хто зможе просвітити, ціни наприклад на 25коп 1995р. 1БВм чотири роки тому і на теперішній час не сильно відрізняються, а кількість проданих за цей час одиниці, чому не має тенденції росту ціни не зрозуміло, .... Якщо Ви компетентна людина в цьому питанні буду щиро вдячний за будь які пояснення, в мене нажаль вже три роки обмаль часу на пошуки інтересуючіх мене питань я с перших днів відстоюю нашу територіальну незалежність і так і виходить що черпаю знання наскоками... Вибачте за відвертість, щоб не виглядати людиною з кам'яного віку... Сам розумію що в теперішні часи у кожного з нас усі бібліотеки світу в кишені, але більшість з нас лайкають котиків у соц сітях........ Мабуть і назва походить від того що затягує як сіть чи пута.... Соціальні сіті назву придумала мудра людина.
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.
Nie ma połączenia internetowego. Sprawdź połączenie i kliknij "Powtarzać".