Aleks_kop
Aleks_kop
4 grudnia 2023, 19:16

Доброго всім здоров'я! Є такі журнальчики, чи можуть мати вони якусь цінність?

Доброго всім здоров'я! Є такі журнальчики, чи можуть мати вони якусь цінність?

Буду вдячний за інформацію 

vkf772481
04.12.2023
звісно, можуть, невелику та на любителя.  ось вам посилання на розділ ауку, де усяка періодика виставляється, там і журнали Радянська жінка, і за рулем. Погортайте цей розділ, зоріентуйтесь у цінах.  Периодические издания Одесса - на сайте для коллекционеров - VIOLITY | Купить Периодические издания в Одессе: уникальность товара, покупка, продажа
04.12.2023AutorOdpowiadać vkf77
звісно, можуть, невелику та на любителя.  ось вам посилання на розділ ауку, де усяка періодика виставляється, там і журнали Радянська жінка, і за рулем. Погортайте цей розділ, зоріентуйтесь у цінах.  https://violity.com/ru/auction/1007-periodicheskie-izdaniya/page3
Вдячний за інформацію
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.