Anonimowy
Anonimowy
25 maja, 16:35

Чому не запровадити правило,якщо переможець торгів не викупляє лот,переможною

Чому не запровадити правило,якщо переможець торгів не викупляє лот,переможною
Temat zamknięty

стає попередня ставка?Раніше так було на деяких аукціонах.

25.05, 17:42
Вітаю!  Можуть виникнути "нюанси" при "розгоні" лоту, - продавець вийде сам на себе.
25.05, 18:07Odpowiadać Anonimowy
Я теж за, щоб право на купівлю переходило попередньому учаснику торгів (на добровільній основі звичайно).
Zmodyfikowane przez autora 25.05, 18:10
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
25.05, 18:27
и когда человек сам себе разгоняет лот с другого аккаунта, то у него всё хорошо, он не боится перегнуть палку и тычет подъём цены до упора...
давайте, чё...
Anonimowy
26.05, 00:11AutorOdpowiadać Norther
Упор настане швидко.Я торгуюсь до ціни яка мені вигідна.Далі продавець перебиває мою ставку з другого акаунту і виграє лот.І в продавця два шляхи-або викупити свій лот,або якщо відмовиться викупати лот,за правилом що я пропоную буде зобов'язаний продати його мені.Так "чё",чи ні "чё"?
26.05, 01:25Odpowiadać Anonimowy
Згоден з Вами. Аукціон від цього тільки виграє,бо непотрібно буде вирішувати питання з повернення продавцю комісії при невикупі. В будь-якому випадку буде гарантовано сплату відсотків.
Але також, може постати і інше питання, якщо й продавець відмовиться продавати товар за ту нижчу ціну. Добре,коли шаг в 1 грн.,зовсім інше, коли шаг ставки сягає декількох тис.грн. і тоді вже продавця може не влаштувати та ціна.
Anonimowy
26.05, 11:51AutorOdpowiadać Dalan
Ви праві-продавцеві вирішувати продавати, чи ні.
25.05, 22:04
Так чому зупинилися на півпитанні!? Друга половина питання: які санкції до переможця по відмові???
1.стягнення компенсації комісії продавцю
2.негативний відгук за невикуп
3.бан 
Продавець отримує бонус у вигляді компенсації комісії ауку, тож йому буде пофіг кінцевий покупець. Аук всеодно отримує свій %.
Temat zamknięty
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.