Kampen
Kampen
9 czerwca, 21:51

ЗАРУБІЖНІ ПЛАТІВКИ

ЗАРУБІЖНІ ПЛАТІВКИ

В Европі бачу дуже багато цікавих, на мій погляд, музичних платівок різних жанрів. Є можливість інвестування в платівки. Також канал передачі в Україну. Питання - чи є сенс вкладати гроші в цей вид коллекціонування і чи є, або з'явиться, попит на старі платівки? Як краще розпочати справу з 10000 платівок? Які є думки? Заздалегідь дякую!

Odpowiedzi: 0
09.06, 23:02
Usunięte przez autora
09.06, 23:17
Usunięte przez autora
swot107
20.07, 11:03
Не вкладывайте деньги ни во что, в чем не разбираетесь. Если спрашиваете совет здесь - плохой знак))
20.07, 14:28
Добрий день,питання цікаве не тільки для меломанів.Спробую пояснити.Свій перший вініл я купив у 1974 р.George Harrison та Uriah Heep.За останні 8-6 років попит на якісний фірмовий вініл виріс в десятки разів,вініл став дуже модним серед молоді та забезпечених людей,я не маю на увазі тей прошарок,який все життя слухав кацапський шансон.Зараз ті.хто мають дорогі авто,годинники для них повернення в молодість-це рок.Якщо захочеш придбати оригінальний вініл,ще і гарного виконавця,чи групи доведеться викласти більше 50-60 $,а якщо гарний стан,оригінальний лейбл,закритий,то готуй від 80 та вище у.е.Подивіться на ціни на сайті Vinyl com.ua.Якщо виникнуть додаткові запитання звертайтесь.Sechkorez@ukr.net чим зможу -допоможу.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.