VLAD90
VLAD90
12 czerwca, 10:53

Предмет посуду на визначення

Предмет посуду на визначення
Моє вітання
На поселенні ЧК була знайдена ось така посудина,чи то сковорідка,чи щось інше.
Клейма відсутні,вага 1900г

Odpowiedzi: 0
12.06, 22:03
Вітаю!
Та то ви помилилися в описі ;)
Знайшли на своїй присадибній ділянці. Саме так. Правда?
12.06, 22:26Autor
Якби я її знайшов на присадибній ділянці,то так би і написав
12.06, 23:07Odpowiadać VLAD90
Я прошу вибачення, але ви не зрозуміли тонкий натяк.
Ви щойно на всю країну признаєтесь в порушенні кримінального кодексу. Ви не читаєте, що робиться останні 8 місяців в процесуальних справах по "чорним археологам"? Скільки користувачів "Віоліті" отримали повістки з проханням з`явитися до слідчого, і скільки людей "зникли" з цього сайту, безслідно видаливши свої аккаунти? Чи ви наївно думаєте, що по ІР-адресі при бажанні неможливо вирахувати ваше місцезнаходження. І я не лякаю. Відредагуйте своє повідомлення - пишу вже прямо.
Стаття 298. Незаконне проведення пошукових робіт на об'єкті археологічної спадщини, знищення, руйнування або пошкодження об'єктів культурної спадщини - Кримінальний кодекс України | Protocol
Odpowiedzi: 1
13.06, 00:10
Та все правильно людина написала - на поселенні, лише треба було додати ще, що під час шурфу курганного поховання...
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.