18.06, 01:12
Доброй ночи . Лента к орденам и медалям , муаровая СССР. Цена символическая . Начните с 1 гривны ,
18.06, 09:49Odpowiadać Igor77N
Доброй ночи . Лента к орденам и медалям , муаровая СССР. Цена символическая . Начните с 1 гривны ,
точно не соглашусь в СССР такой ленты я не припомню, точнее ордена или медали с такой лентой
18.06, 10:34Odpowiadać t2608
Usunięte przez autora
19.06, 19:07
Ну отличия есть, ширина на Казани красной и зеленой полосы равная, на представленной фотке  красная полоса вдвое больше зеленой.
Zmodyfikowane przez autora 19.06, 19:10
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
19.06, 19:10Odpowiadać Igor77N
И вот
Но вообще то медаль 1000 лет казани к медалям СССР никакого отношения не имеет:) Медалька родилась в 2х тысячных а СССР умер в конце 91:) Я про это писал что в СССР такой ленты к наградам я не помню
Odpowiedzi: 2
18.06, 10:16
Стрічка на зображенні, яка має вертикальні смуги червоного, білого та зеленого кольорів, з великою ймовірністю є стрічкою до медалі "Зірка Італії" (Italy Star).
  Час: Ця медаль була заснована у 1945 році і присуджувалася за оперативну службу в Італії та прилеглих районах під час Другої світової війни, а саме з 11 червня 1943 року по 8 травня 1945 року...
  Важливо зазначити, що хоча кольори стрічки відповідають італійському прапору, "Зірка Італії" є британською, а не італійською нагородою. Існують також інші італійські військові стрічки з подібною кольоровою гамою, але саме такий порядок та кількість смуг є характерними для "Зірки Італії".
18.06, 13:06Odpowiadać Valentyn006
Там зовсім інша стрічка... Такий порядок і кількість смуг існує також в нагородах Угорщини, і не тільки... Характерні риси стрічки ТС не лише кольори, а ширина кожної смуги...
Odpowiedzi: 0
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.