Anonimowy
Anonimowy
22 czerwca, 16:42

Прошу допомогти з інформацією про учасника ВВВ Запека Роман Моісейович🙏

Прошу допомогти з інформацією про учасника ВВВ Запека Роман Моісейович🙏

Доброго дня шановні колеги!
Дуже прошу допомогти з інформацією про мого діда!
Запека Роман Моісейович ( Мусійович )
Зі слів його брата:
- Як я знаю, вiн попав у оточення та потiм у полон в концлагер. Здається перший лагер був Освенцим. Два рази тiкав. Два рази ловили. За третiм втiк до своïх. Але йому у союзi дали 8 рокiв лагерей та позбавили нагород...

Його брат живий. Зараз йому 86 років. Він дуже хотiв би знати, бо вiн його пiсля вiйни виховував, але розказати нiчого не мiг, постiйно починав плакати коли згадував...

Буду дуже вдячний за любу інформацію.
Усім миру!

22.06, 17:15
Запек в базах вистачає (серед військовополоненних також) але нажаль жодної згадки з іменем Роман. Тож якось так...
Odpowiedzi: 0
22.06, 19:22
Схожі виписки але російською на 4-х осіб на прізвище Запека...але імені роман там не має, як і випискі з блоку №8 Бухенвальду.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.