Activsonar78
Activsonar78
24 czerwca, 21:02

На визначення , чорнильниця , клеймо Фаберже .

На визначення , чорнильниця , клеймо Фаберже .

Шановні форумчани , прошу визначити щодо оригінальності та цінності . Чорнильниця , клеймо Фаберже , ймовірно срібло , позолота , діаманти, скло.

24.06, 22:10
Є можливість додати більше світлин? Наприклад клейма в макро ( ті що на голові і на обідку чорнильниці теж). Погодьтеся, що для Фаберже три світлини  то занадто мало.
Zmodyfikowane przez autora 24.06, 22:12
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
25.06, 10:10
Доброго дня
це таке Фаберже як я японський льотчик камікадзе
 ліве клеймо

З повагою

p.s   цей непотріб катався по західних аукціонах поки його не зняли
25.06, 13:10Odpowiadać Activsonar78
он вообще не такой чернильницы фото прилепил. не обращайте внимание на то что он пишет.

фото дополнительных от вас не будет? правильно?
25.06, 16:03Autor
Додаткові фото будуть пізніше , зараз предмет на оцінці , а взагалі просто цікаво що хто думає про такі речі.
26.06, 16:39Odpowiadać Activsonar78
А как это работает? Вы приносите оценщику предмет, а оно говорит оставь я оценю? Такая себе тактика, мне много чего приходилось оценивать и показывать специалистам. Если речь не шла о проведении экспертизы в экспертных учреждениях, то все осматривалось и оценивалось в моем присутствии и тут же обсуждалось.
25.06, 16:03Autor
Додаткові фото будуть пізніше , зараз предмет на оцінці , а взагалі просто цікаво що хто думає про такі речі.
25.06, 17:10Odpowiadać Activsonar78
Добридень!
"Пізніше" має конкретику? "Просто цікаво" для кого? Зфотографуйте предмет поруч з запискою "Віоліті + дата".
Odpowiedzi: 2
25.06, 18:34Autor
Пане Капітан , пізніше - це означає що коли в мене буде можливість і зацікавленість то я зроблю будь які додаткові фото , на даний час я маю чим займатися окрім цієї чорнильниці . І поясніть мені будь ласка чому Ви цікавитеся цією річчю ? У Вас є знання чи можливості визначити оригінальність ? Ви хочете придбати цю річ ? Чи перепродати ? Чому я маю фотографувати щось з записками з датами ?) Цей розділ не продаж і не аукціонів . Для початку скажіть що Ви думаєте про цей предмет виходячи з того що Ви бачите .
25.06, 18:38Odpowiadać Activsonar78
Я просто бачу, що ви створюєте теми на визначення та оцінку предметів, яких у вас немає. А фото берете з Інтернет-аукціонів. Перерахувати пункти Правил Віоліті, які ви порушили?
Zmodyfikowane przez autora 25.06, 18:39
25.06, 19:27Odpowiadać Activsonar78
Пане Капітан , пізніше - це означає що коли в мене буде можливість і зацікавленість то я зроблю будь які додаткові фото , на даний час я маю чим займатися окрім цієї чорнильниці . І поясніть мені будь ласка чому Ви цікавитеся цією річчю ? У Вас є знання чи можливості визначити оригінальність ? Ви хочете придбати цю річ ? Чи перепродати ? Чому я маю фотографувати щось з записками з датами ?) Цей розділ не продаж і не аукціонів . Для початку скажіть що Ви думаєте про цей предмет виходячи з того що Ви бачите .
Вітаю! Ви зайшли в певну спільноту,де сподіваєтесь отримати відповіді на певні запитання! І Ви не помилилися! Тут можуть Вам допомогти,але вибачте Ваша поведінка мягко кажучи не дуже зрозуміла! Вам задають певні запитання(щоб Вам допомогти),а Ви дивно реагуєте!
25.06, 18:44Autor
Перерахуйте , але на Вашому місці потрібно бути впевненим що в мене цих речей нема. Якщо ці речі є то будуть вибачення з Вашої сторони ?
02.07, 13:18Odpowiadać Activsonar78
Перерахуйте , але на Вашому місці потрібно бути впевненим що в мене цих речей нема. Якщо ці речі є то будуть вибачення з Вашої сторони ?
Нема тому що ви самi про це написали:

"зараз предмет на оцінці") 
Як буде у вас то чекаемо фото.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.