28.06, 19:01
Приветствую!Эта медаль так называемый военкомат пореже будет,чем обычное сточенное ухо.
Но дорого не будет... + - 150 грн.
Odpowiedzi: 0
28.06, 23:27Autor
Дякую. Якшо в Вас така (з ЛМД) є - пропонуйте мені від 100 у.е. (якщо без дока). Доречі, документ на неї знайшовся виданий военкоматом 24.07.1971 р. (репресований, відновлення нагород).
28.06, 23:44Odpowiadać AZAZEL34
Дякую. Якшо в Вас така (з ЛМД) є - пропонуйте мені від 100 у.е. (якщо без дока). Доречі, документ на неї знайшовся виданий военкоматом 24.07.1971 р. (репресований, відновлення нагород).
Вітаю!За пропозицію у 100 у.е. дякую.Маю в колекції 7 "воєнкматів" данної медалі.Зараз не можу сказати,чи є з них з ЛМД.
Можливо побачити зворотній бік колодки повністю?
Zmodyfikowane przez autora 28.06, 23:45
Odpowiedzi: 1
28.06, 23:56
Дуже дякую,мені не треба.
Нещодавно на Віоліті зовсім за недорого придбав ось таке...
29.06, 00:04Autor
О, дякую. Печать супер, що на першому, то й на другому документі. Знайшли таку з ЛМД на вусі. Давайте фото.
29.06, 00:15
Дві однакові медалі на одного рідко буває!
Наразі це все далеко від мене...поруч тільки телефон.
29.06, 00:19Autor
Дякую. От і поспілкувались. Сім штук таких є, а якіих - не знаю.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.