Anonimowy
Anonimowy
3 lipca, 10:33

Доброго ранку. Зорієнтуйте будь ласка по ціні.

Доброго ранку. Зорієнтуйте будь ласка по ціні.
Іконка велика ... Висота до 28 см. Просто загальне фото не можу чітко зробити. Але стан на інших фото видно добре. Дякую наперед.

Odpowiedzi: 0
Anonimowy
03.07, 10:42Autor
Який це період виготовлення, можливо, місце виготовлення знаєте?
Anonimowy
03.07, 11:04Autor
Дякую. Але, що тут зрозумієш по ціні. 4 отвори зроблені в іконі.  А 2 отвори ,в центрі, взагалі не зрозуміло, хто іі захоче в колекцію. Я більше нумізмат, і розумію, що монета у відмінному стані, і в поганому, то різниця в ціні може бути в 10 раз.
Anonimowy
03.07, 11:06Autor
А по стилістиці така ж сама . Лише моя має 2 кольори емалі. Напевно регіон і час виготовлення однаковий.
Anonimowy
03.07, 11:16Autor
Якщо по ціні, то сміливо можна напевно помножити, в 5 раз, останню ставку, за яку ця ікона продасться.
Anonimowy
03.07, 11:22Autor
В іконці, яка зараз у продажу, дуже серйозні недоліки... 4 отвори і 2 з них незрозуміл,і і великі, в центральні частині... Навіть не знаю, чи можливе тут порівняння.
03.07, 11:39
Якщо до кiнцевоi цiни так то до господа бога,  а приклад для орiентиру. 
Бачите, Ви вже приблизно знаете цю цiну: в 5 разiв бiльше . 
Подивимось.)
Хай щастить.
Anonimowy
03.07, 11:44Autor
Підкажіть по школі, і де ,виготовлялась... Може є інфа. Ну ,а щось подібноі і в стані, то я не бачив на віолітті в проходах.
Odpowiedzi: 1
03.07, 21:41
Так, не просто московiя,  а саме москва.) 
Не старiше другоi половини 19 ст.
Anonimowy
03.07, 21:42Autor
Дякую. Але все таки думаю, що це саме 2 пол. 19 ст.
04.07, 00:08Odpowiadać Anonimowy
Дякую. Але все таки думаю, що це саме 2 пол. 19 ст.
Однозначно,  це саме я i мав на увазi.)
Odpowiedzi: 1
Anonimowy
04.07, 00:12Autor
Ну в проданій іконі ну зовсім стану не було. 4 таких отвори штучно зроблених... Про втрати емалі і не пишу.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.