slavik555
slavik555
3 lipca, 18:13

Доброго вечора. Цікавий хрестик. Що за період і по ціні.

Доброго вечора. Цікавий хрестик. Що за період і по ціні.
Нвколи з таким розпяттям не зустрічав. Можливо хтось з досвідчених підкаже. Дякую наперед,

Odpowiedzi: 0
Musat3948
03.07, 19:32
А не спеціалістів !?
А можна якісні та чіткі фото , + вказати матеріал ??
03.07, 19:35Autor
Ну додам завтра фото... при денному світлі . Хоча робив зі спалахом перші... і коли трохи стемніло. Ніби чітко видно все.. Метал тяж... схоже на бронзу.. незнаю яких там типів. Не буду ж шкрябати . Є фото на вазі.
03.07, 19:58Autor
Справа в тому, що цей хрестик я особисто купував тут, приблизно років 7 назад. Було і обговорення на нього, і ніхто нічого не сказав.Фахівці признали унікальність Це трохи не моя тема... Але зрозумів, що річ надзвичайно цікава. Після обговорення лот виставлений був на продаж. Спостерігало 160 людей за ним і з 1 грн.. ціна набрала біля 14000 грн ... близько 500 дол. Можливо, за цих 7 років щось змінилось ... хтось знайшов такий же..
03.07, 20:00Autor
Тоді.. з обговорення... навіть фото взяли в якийсь каталог.. як неописаний.
03.07, 20:01Autor
Сказали... що річ до хрещення Киівськоі Русі..Такі були думки експертів.
03.07, 20:04Autor
Продавець сказав.. що знайдений поблизу берега р. Рось Киівська обл. Цікаво чи подібний хтось ще після бачив.
03.07, 21:46
Може й нема сенсу,  якщо не бронза,  а олово, свинець чи подiбний легкоплавкий метал то цю рiч  не варто взагалi обговорювати.)
03.07, 21:48Autor
Мда... 7 років тому... а може хтось і пам.ятає цю річ з старожилів... то був сенс... Та якби з автентичності і питань не було... Так продавець більш якісні фото дав. Завтра зроблю.
03.07, 21:49Autor
Це точно не олово чи свинкць... Я думаю... це і по фото видно.
03.07, 21:57Autor
Ну мені сенсу немає обманювати ... як предмет... особисто я купив. Я надам зараз фото... при освітленні.
03.07, 22:12Autor
Зробив фото при штучному освітленні.Фото чіткі і інформативні. Під окисами темно.. червоно коричневій колір.
03.07, 23:18Autor
Цікаво. Але трохи інша тема. Тут Ісус, у вигляді хрестика зроблений. А в моєму випадку, хрестик чітко, і вже на ньому, розіп ,ятий Ісус.
04.07, 09:31Odpowiadać Slavon774
Я би сказав що Візантія, або наслідування.
Доброго. 
А вiдкiля цей предмет? 
Виглядае як намазюканий чимось рукоблуд.
Zmodyfikowane przez autora 04.07, 09:32
Odpowiedzi: 1
03.07, 23:49Autor
Дякую. Це більш схоже... Тільки ,тут вушко, а в мого не було, і нема навіть сліду від вушка.
03.07, 23:55Autor
Я з обговорення, пригадую, що порівнювали і чимось схоже було з першими  хрестами Моравіі.
04.07, 17:22
Доброго дня 
Може комусь приходилось відкривати енколпіони чи квадрофолій.
Там в середині можливо такі хрести можуть бути,але там я так думаю срібні.
Це моя версія,яка базується на знайденій частині енколпіони,і була продана тут,де було чітко видно сліди трьох хрестиків...затім за остальним я в пошуках...супутка шестак Сиз.3Ваза
Zmodyfikowane przez autora 04.07, 17:23
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.