Antonposu2
Antonposu2
7 lipca, 21:49

Допоможіть визначити назву та вартість фігурки (Полонне). Альонушка ??

Допоможіть визначити назву та вартість фігурки (Полонне). Альонушка ??
Доброго часу!
 Шановні колекціонери, прошу допомоги у визначенні назви та орієнтовної вартості даної порцелянової фігурки.
Фігурка Полонського заводу, але в каталогах саме таку модель не знайшов. На жаль, на Violity аналогів не побачив, навіть ChatGPT не зміг її ідентифікувати . Можливо, хтось із вас зустрічав цю фігуру або має інформацію про серію / назву / період випуску?
 Заздалегідь вдячний за будь-яку інформацію або підказку! З повагою

lufa366
07.07, 22:20
Доброго вечора! Хочу зробити  виключно припущення(не більше того). 
Дана фігурка дуже нагадує іншу, випущену КЕКХЗ( якщо вірити каталогу). Та ж форма і постава, за виключенням  певних привнесених елементів або персонажів- свиню замінили козлом. Чия це фантазія, навіяна певною фігурою, я не знаю- чи якогось умільця на заводі ,чи  такого ж умільця в гаражі. В будь-якому випадку ,фігура матиме попит(на мою думку).
07.07, 22:27AutorOdpowiadać lufa
Дякую за вашу думку! Фігурка схожа, поки намагався знайти інформацію по мої фігурці цю також зустрічав. 
Не експерт, але уявлення не маю як таку фігурку можна зробити в гаражі..
З повагою!
lufa366
07.07, 22:30Odpowiadać Antonposu2
Зробити неважко . Цьому є багато прикладів. Гарно розписати( тим більше в стилі минулих років), то вже проблема. Розпис вашоі фігури не похабний. Це допускає різні варіанти, озвучені мною.
07.07, 22:34AutorOdpowiadać lufa
Вдячний за вашу думку!
Можливо ще  хтось висловить свою думку?
Odpowiedzi: 0
lufa366
07.07, 22:34Odpowiadać lufa
І в будь-якому випадку , назвати тьотю Альонушкою, лише через козла, це трохи.... невірно.
07.07, 22:36AutorOdpowiadać lufa
Маєте пропозиції що до назви? 
Планую виставляти фігурку на аукціон.
07.07, 22:46Odpowiadać Antonposu2
Маєте пропозиції що до назви?  Планую виставляти фігурку на аукціон.
Виставляти можна, але в розділ Копії! Назва будь яка, бо це фантазійна фігурка :))
Odpowiedzi: 2
Odpowiedzi: 1
07.07, 22:44Odpowiadać lufa
Доброго вечора! Хочу зробити  виключно припущення(не більше того).  Дана фігурка дуже нагадує іншу, випущену КЕКХЗ( якщо вірити каталогу). Та ж форма і постава, за виключенням  певних привнесених елементів або персонажів- свиню замінили козлом. Чия це фантазія, навіяна певною фігурою, я не знаю- чи якогось умільця на заводі ,чи  такого ж умільця в гаражі. В будь-якому випадку ,фігура матиме попит(на мою думку).
Як на мене, це теж підробка з фейкового каталога.
lufa366
07.07, 22:51Odpowiadać GeorgG
Я не знаю. Що знайшла ,те і показала.  В мене немає жодних каталогів. Беру інформацію виключно з інтернету.А що, такого каталогу під редакцією С.Н. Бєлоглазова не було? Чи там немає такоі фігури?
07.07, 22:57Odpowiadać lufa
Каталога немає, є  власний досвід, інтуіція. А щодо каталогів, то треба уважно дивитися хто і коли його робив, бо зібрати у каталог поруч з оригіналами підробки, з метою подальших успішних продажів цих підробок не є проблемою.
lufa366
07.07, 23:01Odpowiadać GeorgG
Маленьке уточнення- каталога нема у вас чи у С.Н. Бєлоглазова? Це суттєво.
07.07, 22:53Odpowiadać lufa
Мені лише незрозуміла та штука з дірками- це що?
Можливо то кайдани для козлика :))))) За мотивами Муму....
08.07, 14:41Odpowiadać lufa
Муму був пес...
Я ж кажу за мотивами.... :) знаю, що не корова :))
07.07, 23:44
Микола Козак

Микола Козак

Художник фарфору, дизайнер, дослідник історії фарфору

Він був головним художником Полонського фарфорового заводу з 86-го року

можна написати йому в Messenger Facebook іноді відповідає
lufa366
08.07, 14:55Odpowiadać olirka
А продавець , п. Людмила, не показала клейма, лише написала. Чекаю, що може змилостиветься і покаже дно( тобто клеймо) і витяг з каталогу. А й дійсно... Як таке може бути- 2000 і старе клеймо?У вас завжди слушні зауваження. Диявол ховається у деталях.
08.07, 15:38
Доброго дня всім) Фігурка жахлива( У жінки в руках чи то козеня чи баранчик чи пес? Що за предмет? Кошик чи камінь для заклання?
08.07, 17:02
Фігурка класна. Те що в руках напевно якийсь старий предмет про який ми просто не знаємо вже нічого.  Гарне обличчя жінки, в руках маленька кізочка. Я готовий купити. Скільки Ви хотіли б?
Odpowiedzi: 5
08.07, 17:04
Єдине напишіть чи то бой чи пічна тріщина ззаду на поясі.
08.07, 18:31
Ридаю вголос. На дні клейио, не вважаю, що це заводський виріб....
08.07, 18:41
Мене дивують люди, які не можуть усвідомити реальність. Якщо речь маркирована поза часом створення, чужим заводським клеймом, чи ще якось, це підробка. Це як на копіях картин смалювати чужий підпис. А ось би на дні хай цієї відносно недолугої, але яка не викликає відторгнення фігурі автор як там його , Максимець, нацарапав своє прізвище, чи ще щось своє, особисте, яке б асоціювалось саме з ним, то і мова б йшла про інше. Але він, напевно, посоромився , чи і не було такого майстра, а вся історія на лоха.
08.07, 21:37Odpowiadać Krikri56
Хоча якщо це фірмова і таких копій немає, а я подивись в інтернеті то можна продати і за 5-6 тис. головне хто купить :)
09.07, 17:04Odpowiadać Antonposu2
Вони створюють відчуття простоти і народної безпосередності!
09.07, 11:37Odpowiadać AndriyKiev
Схоже на роботу Василя Присяжнюка, початок 2000-х.
А люди на повному серьозі будуть вірити в це і розповідати дивні історії фігур.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.