10.07, 13:31
Треба бути дуже обережним з отим "італійським" сріблом..Були випадки,що сам предмет-не срібло,а проби(800-ка),"кажуть",що річ вкрита 800-ю..
10.07, 14:30AutorOdpowiadać друг ромео
Добре, Ви як есперт, що запропонуєте мені зробити для того щоб виставити цей предмет на аукціон і щоб у спільноти не виникало ніяких питань і сумнівів?
 Бо Ваше слово "кажуть" - це хто наприклад? Я не знайшов проходів подібної речі на аукціоні.
Можливо Ви і праві сама тарілка покрита сріблом, а зображення в колі де стоїть проба 800 виготовлена із срібла. Тому я запитую у Вас поради.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
10.07, 20:15
Я не експерт як такий,просто стикався з подібним..Порада едина-до ювеліра зайдіт..Нехай хімічним методом визначить..У не приметних місцях зробити...він сам знає що саме)))
11.07, 11:56
«Законодательный декрет от 22 мая 1999 г., No 251» ввел систему знаков для предметов.... Новая метка представляет собой букву R внутри квадратного контура (буква R (Riempito)— это аббревиатура от 'Filled' = заполненный на английском языке).
Изделие из мастики/смолы, посеребренная 800 пробой.
Zmodyfikowane przez autora 11.07, 11:58
11.07, 19:16AutorOdpowiadać Qvatro
Уточнення, не "посріблення 800 пробой", а нанесення тонкого листа срібла 800 або 925 проби на серцевину зі смоли або мастики.
 Техніка «Ріемпіто», що використовується в італійському рельєфному мистецтві, передбачає нанесення тонкого листа срібла 800 або 925 проби на серцевину зі смоли або мастики. Цей метод забезпечує структурну цілісність і зберігає легкість виробу, створюючи водночас рельєфний тривимірний ефект. У цій техніці використовується 3-5 грамів чистого срібла, що регулюється італійським законодавством. Прикладами є старовинні витвори мистецтва із середньовічними сценами.
11.07, 19:21Autor
Тобто як я писав вище, зображення в колі в центрі тарілці (серцевина) виконано зі смоли або мастики, на яку нанесений тонкий лист зі срібла 800 проби.
11.07, 19:33Autor
А сама тарілка виконана з якогось металу та посрібленна про що говорить клеймо "silver plated" на дні з оборотної сторони тарілки.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.