Odpowiedzi: 0
13.07, 16:57Autor
Шановний, я задав кратке питання по знахідці та відповім тому хто допоможе. А не вислуховувати та повчання від Вас правилам поведінки. Якщо Ви такий ввічливий-
13.07, 17:01Autor
То й повчати не знайому людину, яка можливе поважна у віці це теж не ввічливо. А за підказку Вам особисто ДЯКУЮ !!! Вважаю що Ваше альтерєго я задовольнив.
13.07, 18:36Odpowiadać Archy75
Не хочу з вами сперечатися і ціную вашу думку та позицію. Але хто вам сказав, що я також не в поважному віці? Мінімальна повага до Спільноти і взагалі до оточуючих - просте привітання. Не більше, ні менше. Я от привітався і корона з мене не впала. А просто тому, що я її не ношу. І тим паче дивно, що покоління "поважного віку" нехтує правилам поведінки, яким нас вчили в радянській школі. Чи не так?
Навзаєм за подяку по визначенню монети. Гарного вам дня!
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.