Drubas
Drubas
13 lipca, 19:53

Запальничка з Пілсудським на оцінку

Запальничка з Пілсудським на оцінку

Доброго дня. Допоможіть будь ласка з оцінкою даної запальнички. Моніторив Інтернет, в нас продажу не знайшов. А ціни в Європі відрізняються + стан. По функціоналу все відкручується

Odpowiedzi: 0
13.07, 23:24AutorOdpowiadać Igor77N
Доброго. Дякую. Цікавить саме ціна у нас. + Там без гравіювання. Воно ж також роль грає чи в + чи в -  але грає. З повагою
Odpowiedzi: 1
14.07, 06:33Autor
Щось не можу відповісти вам, викидає з сайту. Нажаль і я не згайшов нас проходів(
15.07, 15:28Znawca
а шо тут оцінювати ? сучасна робота та 2 старих монети . дата не відповідає виготовленню. в ті роки не було таких коліщаток. воно свіжа.
15.07, 15:49AutorOdpowiadać Jcars
Хай буде сучасна. Не спорю. Дякую за інформацію
15.07, 16:42ZnawcaOdpowiadać Drubas
однозначно ціна буде, та інтерес буде. бо робота гарна. продумано все.
15.07, 17:06AutorOdpowiadać Jcars
Цікаво тільки одне. Якщо їх робили масово щоб надурити, то чому у нас немає проходів взагалі. Тільки в Європі
Yarda2285
15.07, 17:05Odpowiadać Jcars
Щоб там були дві монети це неможливо. 
З пов.
Odpowiedzi: 2
15.07, 16:41ZnawcaOdpowiadać Drubas
с монетами все. ок . то я щось передивився . думав там до латуні протерто. но по монетам все ок.
Yarda2285
15.07, 17:02Odpowiadać Jcars
Вітаю. 
З "монетами" не все гаразд. На мій погляд там одну монету розпиляли по гурту(в кращому випадку), бо дві монети мали б важити 44 грами а при загальній вазі 48,03 грама це неможливо. З пов.
Zmodyfikowane przez autora 15.07, 17:06
15.07, 17:05AutorOdpowiadać Yarda
Скоріше за все розпиляли. Або зтерли дві. Я на вагах тому і показав що не відповідає)
Odpowiedzi: 2
15.07, 15:36Znawca
брали та штампували поляки такі зажигалки, портсигари, кубки . вставляли старі вбиті монети . знос та поюз монет не відповідає поюзу всього предмету.знизу штихель шоб ще додати вартості. але промах тут с креслом . та не зостарили весь предмет в один поюз.
15.07, 15:38Znawca
як річ - вона мае ціну. це без питань. скільки ? тільки аукціон скаже. та резерв бажання.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.