Anonimowy
Anonimowy
16 lipca, 15:20

Поштові листівки та конверти. Німеччина 1900-1980рр

Поштові листівки та конверти. Німеччина 1900-1980рр
Доброго дня шановні експерти. Маю збірку листівок і конвертів Німеччини приблизно з 1900 по 1980 роки ліствки приклеєні в в зошит є окремі конверти марки всі гашені різні з Гітлером , з воронами і так далі кількість велика всі фотографувати дуже довго декілька прикладів у фото А тепер моє питання: чи цікаві вони для колекціонерів з гашеними марками ? Чи варто їх пробувати відклеїти від зошиту ( деякі приклеєні деякі ні) якщо є якісь питання чи потрібно додаткові фото будь ласка пишіть я відповім . Бо якщо чесно я в цьому зовсім нічого не знаю буду радий отримати пораду можливо як краще подати на обговорення яку інформацію надати. Дякую за увагу 

vkf772473
16.07, 18:09
Вітаю. Ті матеріали, які були вклеїні у зошит, інтересу не представляють.  При спробі їх відділити, ви їх занапаскудите, бо старі клеї тримають намертво і роз'єднати без пошкодження матеріалу (листівка,  марка) нереально. Свого часу у шкільних гуртках філателістів вчили як відокремити марку від конверта, щоб не надірвати її "задник".  
Нічого цікавого на ваших фото не побачив.  З філматеріалами Райху на нашом ринку перекос: пропозицій багато, а попит ледве дихає. Тому на ваші питання можно дати відповідь такою присказкою: овчинка выделки не стоит.
Anonimowy
19.07, 01:20AutorOdpowiadać vkf77
Дякую за розгорнуту відповідь, покладу у довгий ящик. Можливо через декілька десятиліть поцікавлюся іще. Ще раз дякую
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.