17.07, 09:30Odpowiadać antosha
Сейчас прийдёт КАПІТАН ZELENY, расскажет ,что не мытые руки ,х...вые фото , то шо ТС уже почти год на форуме , а темы создавать не научился!
....потом вспомнит , что в монетах РИ он ничего не понимает!)
....но подтянутся остальные " знатоки" и юзальщики Искуственного интелекта.....
....и начнётся срач на пару страниц!)
Zmodyfikowane przez autora 17.07, 10:08
17.07, 13:04Odpowiadać Z E N
Сейчас прийдёт КАПІТАН ZELENY, расскажет ,что не мытые руки ,х...вые фото , то шо ТС уже почти год на форуме , а темы создавать не научился! ....потом вспомнит , что в монетах РИ он ничего не понимает!) ....но подтянутся остальные " знатоки" и юзальщики Искуственного интелекта..... ....и начнётся срач на пару страниц!)
,,Аннушка уже разлила масло...."
     Но ни Берлиоз, ни трамвай - так и не появились...))))
Odpowiedzi: 0
18.07, 02:56Odpowiadać Z E N
Шановний пане ZEN, я високо ціню ваш сарказм по відношенню до мене. І це мене радує. Бо... По-перше, ви вже напам`ять знаєте мої тези! По-друге, мені навіть не потрібно писати в темі, бо вже маю суфлера!! По-третє, "дохлу собаку ногами не пинають". Ну ви зрозуміли, про що я )) 
  Але ось засмутився я в іншому. Всі спостерігають вашу виключну вибірковість до критики. Ось загальновідома тема - Доброго дня, скажіть будь ласка яка орієнтована ціна , де ви підтерли всі свої коментарі. Але я так і не побачив вашого допису чи критики на адресу коментаря власника даного ресурсу (VIOLITY), який цілковито підтримав мої зауваження: "Конечно, коль уж просишь какую-то помощь у форумчан / я, по старой привычке называю всех форумчанами/, то желательно, чтобы всё было четко . Без рук, без ног и прочее. Но, в этом разделе это , мне кажется, это не обязательно. Предмет же выставлен не на продажу на площадке, а здесь. Только уже из уважения к обществу лучше не показывать фото предмета на частях тела." 
 Що ж сталося, пане ZEN? Негарно маніпулювати і мати подвійні стандарти.
Zmodyfikowane przez autora 18.07, 02:59
18.07, 08:54Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
Шановний пане ZEN, я високо ціню ваш сарказм по відношенню до мене. І це мене радує. Бо... По-перше, ви вже напам`ять знаєте мої тези! По-друге, мені навіть не потрібно писати в темі, бо вже маю суфлера!! По-третє, "дохлу собаку ногами не пинають". Ну ви зрозуміли, про що я ))    Але ось засмутився я в іншому. Всі спостерігають вашу виключну вибірковість до критики. Ось загальновідома тема - Доброго дня, скажіть будь ласка яка орієнтована ціна , де ви підтерли всі свої коментарі. Але я так і не побачив вашого допису чи критики на адресу коментаря власника даного ресурсу (VIOLITY), який цілковито підтримав мої зауваження: "Конечно, коль уж просишь какую-то помощь у форумчан / я, по старой привычке называю всех форумчанами/, то желательно, чтобы всё было четко . Без рук, без ног и прочее. Но, в этом разделе это , мне кажется, это не обязательно. Предмет же выставлен не на продажу на площадке, а здесь. Только уже из уважения к обществу лучше не показывать фото предмета на частях тела."   Що ж сталося, пане ZEN? Негарно маніпулювати і мати подвійні стандарти.
....да О чём Вы, какие манипуляции?)
...я всего лишь напомнил сообществу, что сейчас придёт КАПІТАН ZELENY, и после нескольких всем известных его фраз , покажет свои навыки владения поиском по фото в гугле! (так как своих знаний к сожалению у него нет)!
p.s : а убрал свой комент , так как не хотел разводить ещё больший срач в той теме( и к Deteсtor он не относился!)
Zmodyfikowane przez autora 18.07, 09:04
18.07, 13:22Odpowiadać Z E N
К сожалєнію, ми прочитали вашу відповідь низькосоціальної особи, яка лише підтверджує свою хамську і безпринципну поведінку до усіх оточуючих. Може ви і непоганий спеціаліст в інших темах, але, як людина, скажу відверто і прямо - ви повне ГІWНО!
18.07, 14:38Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
К сожалєнію, ми прочитали вашу відповідь низькосоціальної особи, яка лише підтверджує свою хамську і безпринципну поведінку до усіх оточуючих. Може ви і непоганий спеціаліст в інших темах, але, як людина, скажу відверто і прямо - ви повне ГІWНО!
Ну, какой ты специалист -это всем давно ясно!
И заметь -я тебя нигде не оскоблял!)
ну, а ты от своего скудоумия перешёл на личные оскарбления!
... я подобаться тебе не буду!)
...так , что ...давай досвидания!
Zmodyfikowane przez autora 18.07, 19:36
Odpowiedzi: 2
Odpowiedzi: 1
17.07, 10:19Odpowiadać qw877
...минус подправил, но Вы кавычки " " , весто запятых использовали, или так и должно было быть?) :  ,,шановний,,
17.07, 09:21
Мабуть хтось теж захотiв i поставив. (
Счас багато нахабних людей..
17.07, 09:25Autor
Дякую Вам ,,шановний,, а то я уже подумав що щось не так зробив.Що поробиш...(,,скільки світу, стільки й дива...
17.07, 09:28
Шановні в лапках вам і накідали мінусів.
Людей не поважєте,а знати хочете...
17.07, 11:18Autor
Отож і поставив лапки бо поважаю.Дякую що підправили, надалі буду знати що це образа для інших.
17.07, 11:23Autor
Так буде рік як на віоліті, але дійсно як Ви кажете (не навчився)тільки вчора спробував.Кажу як есть.
17.07, 11:40Odpowiadać qw877
...ну тогда как минимум для оценки и определения Ваших монет нужны хотя бы такие фото:
17.07, 13:25
Я один заметил тенденцию, что в сообществе все чаще и чаще появляются несуразные темы? Также как и падающий уровень культуры? (Люди не здороваются, делают вместо качественных фотографий что-то невнятное, огрызаются на правильные замечания и т.п.)
Спасибо, хоть с юмором пока все нормально. Комментарий Антоши ("Чекайте на КАПІТАН ZELENY") сделал мой день :)
17.07, 15:46
На пальці мені начхати і фото ,ну така у людини можливість,не всі фотографи і т.д. Монети справжні,а ціну гляньте на сайті - це не важко.
17.07, 16:04Odpowiadać Hertzdottir
На пальці мені начхати і фото ,ну така у людини можливість,не всі фотографи і т.д. Монети справжні,а ціну гляньте на сайті - це не важко.
От саме через таку позицію потім і з'являються теми: ,,ну як же ж так, я ж цю монету купував на ,,Віоліті" - а вона виявилась підробкою...???"
    А відповідь проста - комусь просто спочатку було ,,начхати" - на якість фотоматеріалу, який волочуть на сайт...
  В цій справі не існує пунктів, на які можна  ,,начхати" без наслідків (тим паче в часи, коли рівень фальшування предметів досяг неабияких технічних можливостей і висот).
17.07, 17:30Autor
Hertzdottir, Я Вас тоже почув, дякую.То скажіть монети справжні?та яка вартість
17.07, 19:16
Мабуть людині ці фото скинули на телефон  с пропозицією купити. Тому такі фото. Якщо підробка то кольцевик і справжня катін пятак а.м. для достовірності. По цим фото ніби все норм,а там наскільки довіряєте продавцю.
17.07, 19:23Odpowiadać Hertzdottir
То далі йде обрізка фото і на обговорення....а то наче з зони, де робили фото з фото
18.07, 14:09
Добавьте информативные фото с разных ракурсов., диаметр, фото на весах и выставляйте с желаемой.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.