19.07, 17:50
Доброго дня. А яка вага медалі? Матеріал з якого виготовлена Вам відомий?
Odpowiedzi: 0
19.07, 18:12
Добрый день! Извините ради Бога, как на меня это копия! Возможно ошибаюсь! Нужно фотографии под прямым углом в нормальном разрешении. С уважением
19.07, 18:36Odpowiadać hata65
Добрый день. Я согласен с Вами, сравнивая с подлинниками, слишком уж много несоответсвий. А правая корона ну уж ооочень высоко "зависла", да и других моментов хватает. Но вес все-таки интересен.
Odpowiedzi: 1
Anonimowy
19.07, 19:20Autor
Спасибо что неравнодушны.Вроде серебро,не проверял.Вес и размер соответствует каталожным данным.Но есть сомнение.Как думаете експерты.Буду благодарен за мнения
19.07, 20:52Odpowiadać Anonimowy
Я не експерт,але ось оригінальна медаль для порівняння. А  каталожна вага це скільки? І перевірте метал з якого виготовлена ваша медаль...не думаю,що копіювали зі срібла.
19.07, 19:34
Вітаю! Щось дуже схоже на копію.. Коло вуха кант, який спиляний, надпис "Съ 13 сентября 1854 по 23 августа 1855", теж не дуже подобається, вона ну дуже близька до надпису "За защиту Севастополя", і ще надпис "жирніше", ніж потрібно.
Zmodyfikowane przez autora 19.07, 19:36
19.07, 20:01
Звичайний "частнік", неоригінал - для "душеранімих" додаю: моя особиста думка.
19.07, 22:34Odpowiadać МихаилВ
Вітаю! Це не -звичайний частнік -- це банальнальна підробка.
Дивні люди, - раніше писав "фуфло", ображалися і у відповідь писали "частнік"; зараз не пишу "фуфло"(бо "ранімиє" не сприймають) - і знов не так. Та я вже писав раніше, що особисто для мене "частнік" - то неоригінал/фуфло/підробка і неважливо чи зробили його "в уєздном городе" чи в гаражі автокооперативу.
19.07, 22:48
Збішьшіть на телефоні і відразу побачите як скачуть цифри , букви . Копія .
19.07, 23:27Znawca
Дивна людина TerraRist - як що не можеш уявити для себе різницю між начсником періоду випуску медалей мондвору того часу, навіщо писати що все фуфло  . Як бути з медалями червоного Христа за 1905 рік чи церковній приходський школі котри на мондворі не випускались?
Zmodyfikowane przez autora 19.07, 23:30
20.07, 04:38Odpowiadać МихаилВ
Дивна людина TerraRist - як що не можеш уявити для себе різницю між начсником періоду випуску медалей мондвору того часу, навіщо писати що все фуфло  . Як бути з медалями червоного Христа за 1905 рік чи церковній приходський школі котри на мондворі не випускались?
Usunięte przez autora
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.