Vitson7
Vitson7
20 lipca, 13:26

Годинник Moser & Cie на оцінку

Годинник Moser & Cie на оцінку
Доброго дня підкажіть будь ласка приблизні роки виробництва і  вартість даного годинника
Сімейна реліквія але як і кожного цікавить і матеріальна власність)
Годинник не на ходу
Наперед спасибі за любу інформацію

21.07, 05:41
Терапевта позвать бы в тему спросить, не его ли творчество конца 90-з начала 2000-х.... Есть личное сомнение в оригинальности часов вообще.. может один только механизм
Odpowiedzi: 0
21.07, 12:33Autor
Це годинник прадіда який в 1920-40 роки пропрацював  в США на Форді,в спадок мамі з 1975 року,такий Ви знавець.Єдине допускаю що до 1958 року йому могли з Ваших слів підозри неоригінальності продати,далі він зліг так як попав під розкуркулення і радянська влада позабирала все майно яке він нажив
Годинник це капля з того що він мав
Якщо Ви стверджуєте що це 90 роки то я з увіреністю на 100% стверджую що Ви не розумієтесь,я їх в памяті в цьому стані з 1982 маю
21.07, 14:32
Если вы знаток. Чего спрашиваете? Вот точно поболее вас разбираюсь. Корявая переделка. Корявые самодельные гравировки. Нет проб если это золото и маркировки если покрытие. ЭТО НЕОРИГИНАЛЬНЫЕ ЧАСЫ , даже по механизму и клейму на нем есть сомнения. Погуглите просто по фото.
21.07, 14:50
Все как сразу и сказал. Корпус циферблат самодельный. ТАКИХ ЧАСОВ МОЗЕР НЕ БЫЛО В ОРИГИНАЛЕ. Нет ни одного нормального клейма. Механизм простой Мозер оригинал. Годы могут быть разные. Очень сомневаюсь чтобы в Америке кто то бы русскими буквами замораживался. В такие корпуса ставили омеги, зениты, буре в 90-е-2000-е, Днепр делал кучи их. 
  Про год ничего вообще нигде ничего не утверждал точной фразой. 
Теперь понимаю многих здесь, кто не любит спрашивающих которые больше всех знают.
Слушай чудовище. Если ты знаток. Скинь ссылку на свой линкедин , научные работы , монографии, дипломы что ты эксперт?
Кто ты чудовище ?
21.07, 17:18Autor
Я корови з Вами не пас,а що кожний пятий експерт  хамло  я то і сам вже бачу спостерігаючи теми людей як їм відповідають на запити,.Знавцем себе не рахую тому і звернувся із запитом,але що що,то мабуть я собі знаю походження що аж ніяк не новодєл і ніякі 90.Я чітко сказав з яких часів я їх памятаю,і на жаль немає вже  тих в кого можна б уточнити і від кого зарас вони залишились мені.Допускаю що того часна копія але точно не в осианні 50-60 років
21.07, 20:00Autor
На рахунок що Мозер таких корпусів не робив, пломби,простого механізму і тд
Я просто покажу фото з аукціону
21.07, 20:37Autor
Догуглив як Ви казали і Ваше стверддення що-ТАКИХ ЧАСОВ МОЗЕР НЕ БЫЛО В ОРИГИНАЛЕ. -Неправильне!
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.