Client730812
Client730812
23 lipca, 19:53

Жетон-погончик на определение подлинности

Жетон-погончик на определение подлинности
Добрый день! Подскажите пожалуйста по данному погончику. Оригинальность и кому принадлежал? Спасибо!

28.07, 18:21AutorOdpowiadać Maric1111
Жетон в виде погона штабс-капитан Русской Императорской Армии, верно пологаю?
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
28.07, 21:41Odpowiadać Client730812
Это и есть-оригинал! А выстовленное Вами-дичайшее рукоблудие!
28.07, 19:53AutorOdpowiadać МихаилВ
Це взято з сайту.https://numismat.ru/au.shtml?au=-1&per=0&descr=%D0%96%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BD%20%D0%B2%20%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%20%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B0&material=0&nominal=0&lottype=0&ordername=5&orderdirection=ASC&num=44&b=0&f=0&p=0&&page=1

Опис до нього:Жетон в виде погона лейтенанта Российского Императорского Флота. Российская Империя, начало XX в. Неизвестная мастерская. Без клейм. Серебро, позолота, эмаль, 2,12 г. Размеры 24,8×10,2 мм. Сохранность отличная. Довольно редкий.
Zmodyfikowane przez autora 28.07, 19:54
Odpowiedzi: 2
28.07, 21:06Znawca
Ви будите мене випробувать на знання?  Навіщо ви скидаєте в тему лот з " Монети и Медали"?  Як що ви вжаєте що я отримаю на віоліті зарплатню і тому повинен дати відповідь --- то це велика помика. Я нічого не отримую , як і всі інші хто приймає участь в обговорюванні. 
 Іноді люди висказуються різко ,іноді більш лояльно -стримано. 
     Лоти з інших площадок не обсуждаю.
28.07, 21:24AutorOdpowiadać МихаилВ
Вибачаюсь, але хто вас у чомусь звинувачує?)А ви почали про зарплатню... написали ви, а соромно мені! З повагою.
 А виставив бо дуже схожі жетони. І в мене питання: чому на тому сайті продають як оригінал, а ви написали, що копія?
28.07, 21:38Znawca
Жетони дуже різні як у виробництві так у приналежности до військових обеднань.
28.07, 21:46AutorOdpowiadać МихаилВ
Так і я про це, а чому мій схожий на не оригінал не зрозуміло. Мені як такий предмет автентичний. Стільки за ці дні передивився каталогів... Жетони усі різні, і навіть у різних майстрів трапляються схожі, але все одно... Хотіли як когось...
28.07, 22:19Znawca
Гадаю по цьому питанню вам дасть відповідь тільки час та досвід.Бо ніхто ні в які часи задарма нікого не вчив.Люди іноді витрачали великі кошті для того щоб зрозуміти різницю між орігіналом та підробкою . Та нажаль так цього не змогли досягти . 
 Тому звертайтесь до тих досвіду котрих є довіра.
28.07, 22:27AutorOdpowiadać МихаилВ
Дякую за ваш час, з Вами приємно ввести діалог. Будемо вчитися та набивати шишки на своєму опиті. З повагою!
28.07, 22:39Znawca
Дякую! Дуже приємно коли людина відноситься з повагою до людей котрі мають досвід в цій темі. Всі вони , а не тільки я намагались Вам допомогти.
Zmodyfikowane przez autora 28.07, 22:40
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.