Oreonas
Oreonas
25 lipca, 09:51

Монетовидний жетон К.Ц.Р.К Металург, їдальня 4

Монетовидний жетон К.Ц.Р.К Металург, їдальня 4
Прошу оцінки, допомоги та визначення даного жетону, я так розумію це один з не описаних жетонів, так як схожі є але саме такого ніде не можу знайти. Люди різні цікавляться, на продаж. Дякую !

25.07, 11:50
Вітаю!
Дійсно, незвичайна форма жетона. Вірогідніше за все, так і штампували першопочатково. По усім іншим деталям жетон "незмінний" )) - Кременчуцький центральний робочий кооператив.
За, так сказати, ексклюзивну форму, додайте ще 50% до ціни аналогічних.
Odpowiedzi: 0
25.07, 20:02
упс..а що за "звір" мені та КАПІТАН ZELENY дізлайки ліпить?хтось з шанувальників?Відкрий лице,не сци..Прости цікаво:вже не перший раз таке..
Odpowiedzi: 1
25.07, 20:23
не звертаю,але не дуже "пріємно":витрачаєш час,єнергію,знання,маєш бажання допомогти людям..Без коштовно..А у відповідь-дізлайк..Ще й анАнімно..Написав би "страждаючий" мінусами:поставив дізлайк за це,а потім ще за це..Було б зрозуміло..А так просно "висратися"-не треба багато місків мати..Відпадає бажання щось комусь допомогати..
25.07, 20:33Odpowiadać друг ромео
Все так, але пам`ятаєте: "Дохлих собак ногами не пинають!""? А якщо бажання відповідати і допомагати зникне, то точно станемо "дохлими" )) Шануймося, бо ми того варті!
25.07, 20:41Odpowiadać КАПІТАН ZELENY
то є так.але на великий жаль,суспільство трансформуєця(ні,краще дергадує)..Багато "комрадів" вважає,що "гугель"-вінец творіння...А досвід та допомога інших нормальних комрадів-то є хвігня.))
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.