Client1364653
Client1364653
25 lipca, 11:26

Психологічні тонкощі інтернет-аукціонів

Психологічні тонкощі інтернет-аукціонів

Що психологічно вам дає участь у інтернет-аукціонах, чи це просто спосіб заробітку?

Odpowiedzi: 0
25.07, 13:56Autor
звертаюсь до тих, хто вміє читати і хто тут на цьому сайті))) мені цікаво, чи це лише заробіток, чи спосіб купити щось емоційно цінне. Наприклад парфуми бабусі, брошку мами яку загубила, чи ялинкову прикрасу, яку колись розбила. Бо речі які тут можна придбати, для мене у більшості це просто спогади, спосіб повернутись у дитинство, коли дерева були велетнями)
25.07, 20:45Odpowiadać Client1364653
звертаюсь до тих, хто вміє читати і хто тут на цьому сайті))) мені цікаво, чи це лише заробіток, чи спосіб купити щось емоційно цінне. Наприклад парфуми бабусі, брошку мами яку загубила, чи ялинкову прикрасу, яку колись розбила. Бо речі які тут можна придбати, для мене у більшості це просто спогади, спосіб повернутись у дитинство, коли дерева були велетнями)
Та навіщо вам ці психологічні тонкощі інтернет-аукціонів, ще трішки і ви реально повернетеся у дитинство, як і ми всі, кожний у свій належний час.
Odpowiedzi: 1
26.07, 08:57Odpowiadać Kazimir
Халат и диплом, кстати, можно купить на аукционе.
25.07, 15:50
Так ви ще нiчого не придбали  на цьому аукцiонi , коли розживетеся грошами то можно буде i поговорити.
25.07, 16:40
Іноді по форуму дивлюсь та цікавим лотам Просто люблю дивитись цікаві речі і скільки вони коштують. Розширення знань та ерудиції
25.07, 16:42
Я вмію читати, писати та користуватись інтернетом. Це дає мені можливість приймати участь в інтернет-аукціонах.
25.07, 16:51
Client1364653, добрый день.
признайтесь честно: вы курсовую или дипломную пишите по психологии? Или это общий интерес?
25.07, 18:18
Люди приймають участь в аукціонах не для задоволення, якщо ви питаєте про присохологічні аспекти. 
Все більш приземлено та матеріально. 
Більшість - поповнює колекції. Якась частина купує для перепродажу товарів на ібей, ще невелика частина для інвестицій.

Єдина на мою думку саме психологічна частина цього процесу це азарт увірвати щось по хорошій ціні, бо потрібні люди не побачили якийсь лот, але в більшості випадків цей азарт працює в іншу сторону, і ціна виходить за рамки запланованого бюджету.
26.07, 09:21Odpowiadać медячОК
А хіба поповнення колекції - це не задоволення?)
26.07, 12:35Odpowiadać Docadept
Звісно так) 
але питання саме про аукціон як такий, де ставки, і відповідно азарт.
а поповнити колецію можна і купивши щось по фіксованій або бліц ціні))
25.07, 19:11
Объяснять можно долго и нудно. Лучше всего поучаствовать в торгах в обе стороны (продажа и покупка). Тогда Вы очень хорошо прочувствуете всю "психологию" процесса, а также поймете, что это еще тот "заработок". Причем чем больше Вы будете торговать, и чем бОльшие будут суммы, тем лучше Вы все поймете :)
25.07, 19:46
Добра 
Якщо хочите щось пообсуждати.ось номер лінії 0800307979 Нова Пей,там вам все розкажуть про наложний платіж..дуже цікаво буде
25.07, 20:34
Client1364653
При звертанні до людей - треба вітатись!!!
А потім вже розповідати про емоції,спогади...
25.07, 22:07
Парфюмы бабушки? Серьёзно? Похоже ТС явно не в себе. Я думал шизоиды сидят в НЮ лотах маленьких детей, но оказывается отклонения бывают шире. )))))
26.07, 04:54
Ага, точно! С какой целью интересуетесь? Покажите Ваши документы :)
Вопрос, как на мой субъективный взгляд, поставлен неправильно. Слово "психологічно" в нём совершенно лишнее, да и всё остальное тоже не клеится как-то. Если я не продавец, а покупатель, то причём здесь способ заработка. Попробуйте переформулировать свой вопрос, написать его так, чтобы читателю было интересно ответить! И да, к Вам потянутся люди :)
28.07, 12:39Odpowiadać sn797
Обовязково потянутся щоб за горло потримати.
28.07, 11:32Autor
зрозуміло, просто купи подешевше, -продай подорожче, а то я про якусь "психологію" запитала... наївна
28.07, 19:21
Участь в аукціонах Віоліті вплинула дуже позитивно на мій особистий розвиток. Багато років тому я випадково відкрила сайт.
І я там побачила багато цікавих речей. Але я не розуміла що це було.
Цікавість була така велика, що я швидко навчилась читати.
Тоді я захотіла щось купити. Але там потрібно зареєстроватись.
Тож я навчилася писати. Я почала купувати. І одного разу це сталося...
Я купила кілька предметів у одного продавця. Я вже була у 11 класі, мені стало соромно попросити моїх друзів порахувати це для мене.
І в результаті я навчилася рахувати за рекордний час!
Тобто самі бачите, що мені дала участь у інтер-аукціонах.
29.07, 00:28
От зараз,  на цій час особисто мені цікаво за яку ціну продадут брошку, яку минулого року за 50грн було придбане в мене на барахолці 🙃
29.07, 11:19Odpowiadać Rybinchik
Интересней было-бы на пару с тем кто Вам её продал смотреть завершение аукциона. Пиво, чипсы и стальные нервы.
29.07, 12:00
Питання дійсно цікаве... Ці приблизно 10 років на Віоліті особисто для мене - і можливість поповнювати  колекцію, і  заробити, але на 1-му місті все ж таки купа  корисної та цікавої інформації.
29.07, 13:04Autor
дивлячись по коментам, тут у більшості злі і меркантильні люди, для яких цей сайт це просто заробіток((((
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.