Kamrad197
Kamrad197
28 lipca, 22:43

Срібне колечко з написом, S.FRANC.XAVERI.ORA.P, на визначення та оцінку

Срібне колечко з написом, S.FRANC.XAVERI.ORA.P, на визначення та оцінку
Доброго вечора, допоможіть будь ласка, Колечко на визначення, знайдене було колись на городі, сопутка орти, півтораки польща.
Бачив щось подібне на аук, але воно було із щитком, Підписано Перстень Священника. Добавлю його фото буд останнє! 

Odpowiedzi: 0
Musat3985
29.07, 00:23Odpowiadać Kamrad197
Цікавить думка експертів!
Яка ?
Ви самі зробили всю роботу 💪👍
Так що особисто від мене Вам ➕
29.07, 00:40AutorOdpowiadać Musat
Дякую ) саме цікаво чи тут буде попит на таку річ)) та на скільки воно рідкісне теж цікаво)) судячи з того що я знайшов то воно мабуть цікаве, але не впевнений на рахунок попиту, та оцінки!)
Musat3985
29.07, 01:58Odpowiadać Kamrad197
Дякую ) саме цікаво чи тут буде попит на таку річ)) та на скільки воно рідкісне теж цікаво)) судячи з того що я знайшов то воно мабуть цікаве, але не впевнений на рахунок попиту, та оцінки!)
Це тільки покажуть торги
Odpowiedzi: 1
29.07, 13:01AutorOdpowiadać Spurius Afranius
Розмістив, можливо попадить  в розділ, цікаві лоти )
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.