Kabina228
Kabina228
31 lipca, 12:11

Prospectus S. Herber — Brünn (Брно), 1839–1900-ті рр.

Prospectus S. Herber — Brünn (Брно), 1839–1900-ті рр.
Вітаю шановні форумчани, експерти. 
прошу допомоги в ідентифікації та оцінці цього документа. Йдеться про рекламно-інформаційний проспект банківсько-торгового дому S. Herber, який знаходився у місті Brünn (сучасне Брно, Чехія), на Grossen Platz 3

Можливо, хтось стикався з подібними проспектами?
- Цікавить орієнтовна ринкова вартість. - Рідкість та історичне значення. 
Буду вдячний за будь-яку інформацію або посилання на подібні матеріали. 
З пов. Андрій 

vkf772480
31.07, 22:31
Вітаю.  Свого часу по роботі займався фондовим ринком та акціями, мав певний інтерес і до історії питання.  Як колекціонера мене цікавили переважно акції 19 сторіччя французських компаній, які мали бізнес у Африці.  На міжнародних аукціонах для колекціонерів є певний вибір так званих цінних паперів, це перш за все акції.  Ваш проспект, судячи з того, що я прочитав у росмовному блоці, можно віднести до цінних паперів, бо його мета - збір коштів для банку, я так розумію, для формування чи розширення  уставного фонду цієї фінансової структури.  На шанси продати в Україні цей документ будуть впливати два фактора: збирачів цінних паперів у нас небагато,  ваш емітент невеликий, мало відомий.
Odpowiedzi: 0
vkf772480
31.07, 22:42
додаю посилання тематичний розділ Акції нашого аукціону.  Подивіться що і як. Я звернув увагу на те, що реалізація низька - багато знижок на стартову ціну, а також  на те, що іноземній
 ЦБ представлені переважно акціями компаній США.Пошук по запиту «»
Odpowiedzi: 0
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.