31.07.2025Autor
Я встановила фіксовану ціну 500грн,як ви вважаєте це нормально?
Odpowiedzi: 0
01.08.2025
В такому стані машина коштує +-300грн. Можна спробувати продати дорожче, але якщо готові чекати. 
Це особисто моя думка, вона може бути не вірною.
Я б виставив її ще на такі платформи як eBay, за кордоном є теж колекціонери, які готові купляти екземпляри з СРСР і там можна поставити ціну +- 20 долларів.
01.08.2025AutorOdpowiadać VadymKat
В такому стані машина коштує +-300грн. Можна спробувати продати дорожче, але якщо готові чекати.  Це особисто моя думка, вона може бути не вірною. Я б виставив її ще на такі платформи як eBay, за кордоном є теж колекціонери, які готові купляти екземпляри з СРСР і там можна поставити ціну +- 20 долларів.
Дякую за відповідь👍
Odpowiedzi: 1
04.08.2025Znawca
я звичайн все розумію. но тут стан предмета - обняти та плакати(((( реставратору.
05.08.2025AutorOdpowiadać Jcars
я звичайн все розумію. но тут стан предмета - обняти та плакати(((( реставратору.
Дякую за коментар.Дуже приємно,що знаток звернув увагу на мою тему.Так,погоджуюсь з вами,що моя Чайка в плачебному стані,але ціну я поставила адекватну,я промоніторила схожі об'яви,і знаєте що люди за пусті коробки з під модельки просять 1000грн,і колекціонери в них купують.То коробка-папір,а це ціла машинка-метал,хай буде облізла фарба,але ж всі деталі на місці,і все працює.Я не продам цілу модельку за ціною ремкомплекту,краще вже сама реставрую,і продам за відповідну ціну,недавно бачила,що хтось купив нову Чайку в коробці за 6000грн
08.03, 16:34Odpowiadać Svitylia
Дякую за коментар.Дуже приємно,що знаток звернув увагу на мою тему.Так,погоджуюсь з вами,що моя Чайка в плачебному стані,але ціну я поставила адекватну,я промоніторила схожі об'яви,і знаєте що люди за пусті коробки з під модельки просять 1000грн,і колекціонери в них купують.То коробка-папір,а це ціла машинка-метал,хай буде облізла фарба,але ж всі деталі на місці,і все працює.Я не продам цілу модельку за ціною ремкомплекту,краще вже сама реставрую,і продам за відповідну ціну,недавно бачила,що хтось купив нову Чайку в коробці за 6000грн
Добрий день! Ви не орієнтуйтеся на ціни на пусті коробки, бо це трохи інше. Є такі коробки, що коштують значно дорожче окремих модельок. В тій темі треба розбиратися.
Друге питання: Ви тільки-но починаєте продавати на аукціоні, то ж пройдете шлях невдач і помилок. Думаю, що всі його проходили. Тому- будьте готові.
Третє: якщо Ви вмієте реставрувати модельки, то чому не відреставруєте свою Чайку, а після цього не продаєте?
Успіхів Вам!
08.03, 19:10AutorOdpowiadać AKE75
Добрий день! Ви не орієнтуйтеся на ціни на пусті коробки, бо це трохи інше. Є такі коробки, що коштують значно дорожче окремих модельок. В тій темі треба розбиратися. Друге питання: Ви тільки-но починаєте продавати на аукціоні, то ж пройдете шлях невдач і помилок. Думаю, що всі його проходили. Тому- будьте готові. Третє: якщо Ви вмієте реставрувати модельки, то чому не відреставруєте свою Чайку, а після цього не продаєте? Успіхів Вам!
Добрий день,дякую за роз'яснення,погоджуюсь з вами,а Чайку я вже продала за 450грн,тільки на іншій відомій платформі,чомусь там краще купують ніж тут,хоча я думала що саме Violity- це платформа для старовинних речей,ну нічого буду і там і тут виставляти свої скарби)
А реставрувати я не вмію,я думала просто здерти стару фарбу,і заново пофарбувати,але її купили такою як є,та й добре,бо я мабуть би тільки зіпсувала.І вам успіхів,дякую, що приділили увагу.
08.03, 19:42Odpowiadać Svitylia
Добрий день,дякую за роз'яснення,погоджуюсь з вами,а Чайку я вже продала за 450грн,тільки на іншій відомій платформі,чомусь там краще купують ніж тут,хоча я думала що саме Violity- це платформа для старовинних речей,ну нічого буду і там і тут виставляти свої скарби) А реставрувати я не вмію,я думала просто здерти стару фарбу,і заново пофарбувати,але її купили такою як є,та й добре,бо я мабуть би тільки зіпсувала.І вам успіхів,дякую, що приділили увагу.
Добре,що продали!
А ось так,як Ви описали- краще не "реставруйте", бо тоді б геть зіпсували б предмет.
Я теж раніше так само думав про Віоліті. 😉
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.