vkf772479
02.08, 16:29
Вітаю. Файна колекція.  У потенційних покупців може виникнути питання про стан оборотки марок.  Тому, коли будете виставляти, покажіть фото з "тилу" хоча б декількох марок .  
якщо маєте навички у філателії, варто перевірити, чи усі серії повні, також звірити хронологію.  Таке враження, що колецію збирала досвідчена людина, але буває, що у клясерах з часом марки можуть зміститись.
vkf772479
02.08, 17:18Odpowiadać vkf77
додам.  У вас є чимало дублікатів, можна виставити марку лицем, а поряд дублікат обороткой.
Odpowiedzi: 0
02.08, 17:23AutorOdpowiadać vkf77
Якби були зацікавлені покупці то надавби фото,без проблем..марки не клеєні гарно збережені,деякі річні серії не повні тому що маю альбоми на різну тематику,так наприклад як окремий альбом" спорт" або природа і там своє місце знайшли деякі серії..я хотів би хоча мати уявлення,яку суму можна просити в потенційного покупця? Дякую!!!
Odpowiedzi: 2
02.08, 16:47
Добридень!
Підтримую пана vkf77. Колекція варта уваги. Навіть, незважаючи на погашення. А якщо погашення поштове, а не філателістичне, то це надає додаткового шарму.
02.08, 17:26AutorOdpowiadać КАПІТАН ZELENY
Дякую!! А чи могли б ви мене хоча б зорієнтувати мене в приблизній оцінці всього альбому?
Zmodyfikowane przez autora 02.08, 17:28
02.08, 17:27AutorOdpowiadać Linnuk
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.