Alona_Kozynenko
Alona_Kozynenko
2 sierpnia, 15:28

Дети на санках. Барановка. СССР. Хочу узнать историю? И оценить?

Дети на санках. Барановка. СССР. Хочу узнать историю? И оценить?
Добрый день, пожалуйста напишите кто что знает об этой статуэтке? Нигде не могу найти. Попрошу и оценить.

lufa357
02.08, 15:37
Вітаю! Бо це підробка ,тому і не можете знайти. Каталогів підробок поки що немає.
Zmodyfikowane przez autora 02.08, 15:38
Odpowiedzi: 0
02.08, 21:33
Присоединяюсь к предыдущим комментам. Истории у неё, наверное, лет с 30 плюс-минус. Ценности для любителей фарфора СССР не имеет. А так - кто-то и купит или по незнанию или по соответствующей цене как для подделки.
03.08, 13:15
Мені, цікаво чому роботу українських майстрів треба на смітник? Це дійсно початок 2000-х. І можливо Баранівка. Вони у той час брали багато замовлень від незалежних художників. А також звільнених. І як може бути підробкою предмет, якого до цього часу не існувало? Підробкою чого?
03.08, 13:47Odpowiadać AndriyKiev
Мені, цікаво чому роботу українських майстрів треба на смітник? Це дійсно початок 2000-х. І можливо Баранівка. Вони у той час брали багато замовлень від незалежних художників. А також звільнених. І як може бути підробкою предмет, якого до цього часу не існувало? Підробкою чого?
Робота майстрів, які дійсно не соромляться своєї роботи, не клеймять підробними знаками заводів.
03.08, 13:56Odpowiadać olirka
...а чисто теоритически : я клеймо не смог бы поставить на чьей то фигурке?
...и стереть его можно?
03.08, 14:47Odpowiadać Z E N
...а чисто теоритически : я клеймо не смог бы поставить на чьей то фигурке? ...и стереть его можно?
Спробуйте  але від цього такі  фігури, як правило, не набувають ні художньої ні колекційної цінності. Такий собі сумнівний хендмейд кустарного майстра.
Odpowiedzi: 1
lufa357
03.08, 14:24
Для Андрія Киів. Персонально .
Підробкою під продукцію Баранівського заводу. Зліпили страшну фігурку (збірний образ фігурок Артілі і Коростеня) і намалювали клеймо Баранівки. Ні фігурка, ні клеймо ніякого відношення до оригіналів( виробів Баранівки і іі клейма) не мають. Ви ж брали участь в темі про підробного хлопчика з собачками. Там все детально пояснювали. Вибаче, ви "необучаємий"? Так буває...
lufa357
03.08, 14:47Odpowiadać lufa
Маленьке уточнення- в обговоренні Оленки. Але і попередньо вказану тему ,я впевнена, ви читали.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.