Anonimowy
Anonimowy
12 grudnia 2023, 19:33

Модель машинки в позолоті

Модель машинки в позолоті

Цікавить вартість модельки машинки. Колекційна , втрачено переднє сидіння ( метал не провіряв, попередньо позолочена латунь) метал мʼякий

vkf772466
14.12.2023
Ситуація така з машинками, наскільки я розумію.  На вартість впливають такі чинники:  відповідність моделі оригінальній машині та наскільки витриманий масштаб копіювання,  час виготовлення моделі,  стан моделі, матеріал... На сайті є окремий розділ для моделей, я дам вам посилання, подивіться ще самі.   Що до вашої машинки я б орієнтувався на 500 грн, для старту.  А там як інтерес буде, може й більше.  Ось посилання Масштабные модели Ровно - на сайте для коллекционеров - VIOLITY | Купить Масштабные модели в Ровно: уникальность товара, покупка, продажа
Odpowiedzi: 0
vkf772466
14.12.2023
якщо там дійсно позолота, то, звісно, треба цю суму, що я назвав скоректувати на драгметал, але треба підтвердження
Odpowiedzi: 0
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.