Доброго дня дорогі друзі, колеги та модератори!
На аукціоіні є розділ лікеро-горілчаних напоів !
Я довгий час займаюся виготоленням прекрасних алкогольних напоїв в багатьма степенями очистки з відбором голів окремо і вонючих хвостів!
Знаю точно і люди кажуть хто бере у мене горілку що кращих напоїв не куштували навіть є купці і з аукціону я раніш продавав тут деклька разів!
Сьогодні вирішив створювати колекціні алкогольні шедеври з власного досвіду і практики і рецептів які я придумую сам.
Сталося так що мої лоти з напоями видаляють за те що я порушую розділ правил п. 2,4 п.п 14 Етиловий спирт
Коли я прочитав то сльози на очі навертаються як можна хорошу зроблену з душею горілку назвати Етиловим спиртом??
Голови які я відбираю я виливаю куди входять легкі альдегіди і інша гадость і це все не входить до складау напою.
Згідно Вікіпедії Етанол — Вікіпедія
етиловий спирт це яд це етанол який не можна споживати я виготовляю не спирт і не етанол а простий дистилят на травах і сухофруктах. Спирт це 96 градусів в мене ж горілка 40-42 можна і менше робити і чуть більеш це вже як кому до смаку!
Я хотів передати скуштувати напоі для Модераторів це абсолютно безкоштовно та й можна і аналіз провести.
Можливо я щось невірно написав чи невірно розумію то поправте будь-ласка!
Купую старовинні бутлі навіть щоб в колекціі тримати бо продукт не портиться!
Я роблю все на джерельній воді і в мене все чисто і охайно є і відео як я роблю і колір браги і бродіння і відбір голів і хвостів.
Шановні Можератори я хочу Вас попросити не видаляти моі лоти бо це не етиловий спирт а проста і хороша горілка і настойки роблю на фруктах які купую сам і вирощую сам щоб людям подобалося.
Ідея народилася з того щоб створити продукт щоб люди не купували розбавлений спирт в магазинах а пили добру горілку від якої не болить голова не пече печінка і не має отруєнь.
На Вашому сайті є велика аудиторія саме таких людей хто цінить любов до чогось вищого, тому давайте спробуємо Друзі і можливо Ви зміните про мене думку!
Є різні смачні настійки рекомендую спробувати гранат з ваніллю чорнослив курагово-інжирну на шипшині!
Со спиртными напитками всё не так просто.
Я сам після інсульту і повірте не від горілки і знаю що це таке. Сьогодні в Україні близько тисячі винокуренььі лише 4 мають ліцензію щоб отримати ліцензію потрібно масово робити а масовість в цій справі це вже не та якість. Коли справа хоббі то це інше та й продають самогон на кожному кроці. А нажертися як Ви кажете можна в магазині навіть по 100грн за пляшку. Я не можу продавати дешевше ніж 280 бо сенс так важко трудитися над якість щоб продати тому хто може лише нажертися. Хорошу горілку пʼють на відпочинок і скажіть за яким столом не наливають спиртного??
Перш за все 0.8 % від вмісту цукру лабораторним способом відбираю голови як положено 1 крапля в секунду починаючи з першої краплі і закінчуючи допоки аромат пшениці не зʼявляється це приблизно 0.8-0.9 відсотка, далі відбирається тіло на колонні флейті ( апарат в мене такий самий як в моїх лотах на аукціоні тільки вдосконалений більше.
Очистка тіла горілки проходить через пʼять поверхів з мідними тарілками що заміняє 6-7 кг міді, далі перший охолоджувач не дає компенсуватися одразу а процес барботажу повторюється по декілька разів це робота Колонни на себе , тіло відбираю на 60-70 % потужності і до самого кінця витримую до градус 75-80 що потрібно для дистиляту без запахів, хвости залишаються в кубі і вони виливаються з бардою, так як хвости течуть коли флегма в струі менше 50% а це вонючість і нечистоти цього я не можу допустити тому навчився методом власних помилок тримати відбор на рівні 70 оборотів спирту. Під час перегону засипаю в джин корзину трави і сухофрукти для ароматики але зовсім мало.Далі це перший етап перегону і я в ньому відбираю і голови і хвости залишаю в Кубі так мало хто робить бо це довга процедура потім заливаю в отриману горілку молоко для очистки це все осідаю я зливаю сльозу далі заливаю в куб чисту горілку позбавляю водою до 20 оборотів даю відстоятися пару днів щоб молекули спирту зʼєдналися з молекулами води і другий перегон все те саме з відбором голів і хвостів та з очисткою через джин корзину Березовим вугіллям яке випалюю сам бо все що роблю сам знаю що хороше, горілка на березовому вугіллі виходить як сльоза чиста та додатково очищена. В обох випадках додатково на виході перед другим холодильником стоїть півметрова царга з СПН мідним для додаткового очищення. Відбір тіла як в першому випадку. Потім декілька днів горілка стоїть відпочиває. Тільки потім розбавляється джерельною водою сам приношу з джерела можу все відзняти на відео я роблю все якісно і люблю щоб люди раділи і жили в мирі один з одним. Після розбавлення до 42 можу і менше але не всі слабенька довподоби, горілка знову відпочиває. Потім роблю настійки які вистаюють на фруктах сємєнах сухофруктах я роблю зовсім небагато того не завжди є в наявності. Тару мию сам досить якісно бо і друзів пригощаю і родичів. Найперше це я рахую нульовий етап це підготовка браги, брааа має бути чиста і якісна на гідрозатворі, завжди вимитий посуд. Брагу теж роблю на сухофруктах та житній муці. Все це моє хоббі а так є інша робота.
Ціна від 280 грн за один літр і до 450 якщо в старовинни бутлях. Можна чисту Сльозу як друзі називають. Кажуть мої клієнти що це заморська горілка такої в магазинах не купити. Дякую Вам що підписалися
Я займаюся також і продажем самогонних апаратів і комплектуючих, проводжу консультації по винокурінню.
З повагою Юрій
Нажаль ми не можемо дозволити виставляти у нас такі напої.
Сподіваємось на розуміння.
Вдалих свят!