vkf772394
17.12.2023
вітаю. таке враження, що збирав школяр, типові помилки і бажання все, що побачив тягти до альбому.  Маємо чудернацьке накопичення країн та тематики.  Я навскидку нарахував близько 20 країн.
Головний недолік -  наявність пошкоджених марок, переважно, надірваних.  Ось є непогана марка Туви, але пошкоджена.
Яке моє бачення ситуації?  Ретельно перебрати і видалити усі пошкоджені, заламані, тощо.  І сформувати великий лот Марки країн світу.  Якщо буде бажання, можно окремо вибрати марки Китаю та Корею, там десь більше 20 марок, і виставити лот у розділ країн Азії.
Для старту рахуйте по 50 коп марку.
19.12.2023AutorOdpowiadać vkf77
вітаю. таке враження, що збирав школяр, типові помилки і бажання все, що побачив тягти до альбому.  Маємо чудернацьке накопичення країн та тематики.  Я навскидку нарахував близько 20 країн. Головний недолік -  наявність пошкоджених марок, переважно, надірваних.  Ось є непогана марка Туви, але пошкоджена. Яке моє бачення ситуації?  Ретельно перебрати і видалити усі пошкоджені, заламані, тощо.  І сформувати великий лот Марки країн світу.  Якщо буде бажання, можно окремо вибрати марки Китаю та Корею, там десь більше 20 марок, і виставити лот у розділ країн Азії. Для старту рахуйте по 50 коп марку.
Дякую!
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.