Oleg198124
Oleg198124
27 grudnia 2023, 20:54

Александр Македонский?

Александр Македонский?

Доброго вечера! Підскажіть, будь ласка по монеті! Що за монета, який метал (на єквіноксі било як оловяниста бронза, не срібло),  що буде коштувати в наших реаліях? Заздалегідь дякую! Вибачте за фото!

27.12.2023Autor
Найдена в центральній частині Черкаської обл! Недалеко також знайдені: бронзове тесло, статер рископурида, статер котис (нажаль не можу посилання зараз найти на знахідки, не знаю як старе шукати на оновленому сайті!)))
Odpowiedzi: 0
sagit15716
27.12.2023Znawca
Так і є, бронза Олександра Македонського.
Монета масова, і з таким потужним отвором коштуватиме небагато.
Може від 250-300 грн.
27.12.2023Autor
Ще запитання! В 0.5м знайшов дивні "дробини"! Підскажіть будь ласка, це звичайні дробини, чи щось цікавіше! Якісь цікаві "клейма", чи мені здається? Вибачте за фото!
27.12.2023AutorOdpowiadać НАМОР12
Вагові гирьки тих часів...я.т.д.
Дякую за відповідь! Я так розумію, ціну має суто символічну? Скільки же таких гирьок пішло в металобрухт(((
Odpowiedzi: 1
27.12.2023Odpowiadać ДОНЕЦ
Дак який матеріал? Бо раз натрапили на подібне...багато було і різних свинцевих...але  там на тому місці був млин!
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.