Bob126169
11.02, 17:33Odpowiadać exclusive16
якось фото поганенькі викладаєте тому і дав кілька варіянтів... але вже роздивився : фальшак тернарія, гугл в поміч.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
10.02, 22:58ZnawcaOdpowiadać йфяйфяйфя
Скоріш - підробка. Занадто літери "пляшуть".
11.02, 12:02Autor
Дуже вдячний за допомогу у визначенні.Може вдасться зробити краще фото бо вживу монетка чітка.
11.02, 12:55
Солид, польская монета. Чекан от конца 15 века, до начала 18 го.
14.02, 16:25Autor
Вітаю.Схиляюсь до думки що монета справжня,вага правильна .Можливо ще якось можливо підтвердити справжність.Хочу виставити на аук, підкажіть будь ласка як скласти ціну.
14.02, 20:17Znawca
Шановне панство, ви задовбали нести ахінею про "солід"!
Шановний йфяйфяйфя вже все написав. Шановний exclusive16, мова про тогочасну підробку, бо що офіційні, що підробні були однаково мідні. І для фальшувальників це було вигідно.
14.02, 22:30Odpowiadać maxzorg
Я не казав шо то солід, там само було так написано)))
То не я!!!
Yarda3017
15.02, 14:45Odpowiadać exclusive16
Говорили, балакали, сіли та й заплакали! Вам же підказали що це номінал тернарій або по іншому три денарії. А монетний двір зветься Лобжениця.
Zmodyfikowane przez autora 15.02, 15:03
17.02, 11:04Autor
Вітаю.Вибачаюсь за неуважність і неправильно написану назву лота.Два раза звертався до модератора виправити назву лота поки що без результату.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.