vkf772750
12.03, 00:03
Вітаю. Марка переліт Сан-Францйско с надруком, якщо справжня, шалених грошей варта,  одна з найбільш дорогих марок срср.
vkf772750
12.03, 12:04Odpowiadać vkf77
зараз на ауку продається така оригінальна марка з підробленим надруком - продавець поставив ціну 5000 грн
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
vkf772750
12.03, 15:36
Дирижабль та Полтава теж відносяться до невеликого числа рідкісних марок срср. Тобто, у вашій презентаціі три рідкісні марки, такого рівня, що більшість філателістів ніколи їх не бачила вживу.  Тому виникає дежавю і ділемма.  Дежавю тому, що декілька років тому  тут показували куплену у Нідерландах велику колекцію, у якій був конверт з десятком таких рідкісних марок. Ми їх обговорили і одностайно прийшли до висновку: копії. А ділемма така: або перший власник колекції був казково багатою людиною і міг скупляти рідкісні речі, хоча гроші тут не вирішували все, ще був потрібен доступ до вищих кіл влади,  або ж він свідомо чи несвідомо купував копії.
12.03, 19:13
Вітаю! 
А ви б не змогли оті 5 марок розмістити у вашому альбомі серед інших марок, гадаю місце знайдеться, та зробити додаткові нові фото? 
Щось у мене сумніви, що "коленкор не той" :).
12.03, 23:17Znawca
Вітаю!
А Тифлиська уніка на другому фото нікого не смущає? :)
Скоріш за все, окрім першого фото - це картинки з інтернету.

З повагою
Wczoraj, 08:15Odpowiadać andres555
Доброго дня, шановний andres555! Оце я мав на увазі, коли писав свій пост.
vkf772750
Wczoraj, 13:34Odpowiadać chizh
у мене була аналогічна реакція, мимо пройшов. А ці "рідкісні" марки, про які тут писав. періодично спливають.
vkf772750
Wczoraj, 17:48Odpowiadać Di_Vision
слушна думка. в альбоми входять перші дві сторінки презентації.
Wczoraj, 22:17
"Он то плакал, то смеялся, То щетинился как ёж — Он над нами издевался... Ну сумасшедший — что возьмёшь!".

Я офигеваю, это все ваши ордена!?!?!? 
Даже у Ильича стока не было :(, 
Вы - герой -  миллиардер, если, конечно, найдёте дурачка и толкнёте ему все свои раритеты. 
Только не продешевите. .
Zmodyfikowane przez autora Wczoraj, 22:27
Wczoraj, 22:51AutorOdpowiadać ALEX58SU
"Он то плакал, то смеялся, То щетинился как ёж — Он над нами издевался... Ну сумасшедший — что возьмёшь!". Я офигеваю, это все ваши ордена!?!?!?  Даже у Ильича стока не было :(,  Вы - герой -  миллиардер, если, конечно, найдёте дурачка и толкнёте ему все свои раритеты.  Только не продешевите. .
Ви взагалі адекватна людина?
Є таке поняття як спадок, ось це саме той випадок коли залишається такий спадок від дідуся, прадідів
Wczoraj, 22:23
ОЙ, ордера…… оце порадували, давно скільки не бачив. А покажіть ближче…….;)
Dziś, 07:50
Я хоть в марках и не очень разбираюсь , но если есть в наличии 4 марки с перевернутым самолетиком........... шо то берут меня смутные сомнения .
Всім добрий день. Тіфліс не знаю де можна купити зараз копію, а інші уніки можна купити на іншому аукціоні по 49 грн за марку. Леваневський є і з правильним наддруком і з перевернутим. Полтава залишились тільки пари без зубців, ще більш рідкісніші.
vkf772750
Dziś, 10:01Odpowiadać АндрейЗапорожье
так то давня історія: кожна рідкісна річь мотивує ділків на виготовлення підробок. І чим більш рідкісна, тим більше кількість фальшивок,  бо бажання колекціонерів мати її у себе затьмарює їх очі і кидає у обійми ділків.
Dziś, 10:04Odpowiadać АндрейЗапорожье
Уніки або рарітетні марки, а цей користувач саме такі презентує на чорному фоні, 49 гривень не коштують і ви про це знаєте. 
Може ви. шановний Андріє та цей продавець мали на увазі КОПІЇ доровартісних поштових марок?
Dziś, 10:19Odpowiadać ALEX58SU
Звісно, про копії я у своєму повідомленні і писав. Вони і продаються як копії, про це вказано і в назві і в описі.
vkf772750
Dziś, 12:26Odpowiadać АндрейЗапорожье
копії мають право на існування за простих умов: і продавець, і покупець зазначають їх як копії. Так я собі свого часу придбав по приколу  орден леніна та золоту зірку за декілька десятків гривень кожен такий предмет.
Odpowiedzi: 2
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.