Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Добавлено:
25.07.2025, 20:15
Следит за лотом: 0Никто не следит
Добавлено:
25.07.2025, 20:15
BookNik108  (15.25)
Окончание
30.07.2025, 20:15:00 +5m
До окончания
Текущая цена (0 ставок)
350 грн
Сделать ставку
грн

Автоматический торг
догрн

Шаг цены от 1 грн
Загрузка...
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №2
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №3
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №4
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №5
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №6
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №7
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №8
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №9
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №10
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №11
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №12
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №13
ОписаниеВсе фотографии лота 12
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Материал:
бумага
Состояние:
Очень хорошее.
Реставрация:
нет
Дефекты:
нет
Местонахождение:
Украина, Одесская область, Одесса
Оплата:
Оплата наличными, Приватбанк, Western Union
Отправка лота:
Украина,Весь мир
Доставка:
Нова пошта, Укрпочта, Личная встреча Одесса (согласно действующего законодательства страны проживания продавца).
Описание:
Сирохман І.В., Лозова Т.М. Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів Киев 2009 г. 380с. Твердый переплет, Обычный формат. Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації.У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів.Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м'ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м'ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації.Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
Ссылка на обсуждение:
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №2
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №3
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №4
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №5
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №6
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №7
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №8
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №9
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №10
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №11
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №12
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №13

Другие лоты продавца

Комментарии 0

Поиск по лотам
Кулинария, книги по пищевой промышленности
Искать в разделе
Поиск:
Искать результаты в:
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.