Аноним
Аноним
3 января 2024, 22:27

Боюся починати

Боюся починати
Тема закрыта

Всім привіт. Знаєте, я давно вже хочу почати вивчати англійську, але мені соромно. Мені соромно, що у своєму віці я зовсім нічого не знаю. Що порадите в такому випадку?

Аноним
03.01.2024Автор
Удалено автором
Ответы: 0
Аноним
03.01.2024Автор
Не бійтеся починати. Коли я починав вивчати англійську, в мене теж були страхи, що я нічого не знаю. Але для цього ми і навчаємося,щоб розуміти англійську.
04.01.2024Ответ Yarda
Їх ідея була ,,запиляти,,  рекламу... Та нажаль, актори були настільки безталанні, що Станіславський замість ,,Не верю!,, сказав би: ,, Ну нах..,, і грюкнувши дверима - вийшов з теми....😄
Изменено автором 04.01.2024
Ответы: 1
04.01.2024
Удалено автором
04.01.2024
Почни з таких аплікій як дуалінго чи бузу, уроки англійської на ютубі, дивись контент на англійській, фільми з анг і укр сабами. Якщо кожен день по 15-30 хвилин займатись уже буде результат.
Yarda2293
04.01.2024
mamarika
17Lilia17
Laffitecs
Я так зрозумів у вас всі тексти прописані були режисером наперед, тільки сам режисер зіграв бездарно.
04.01.2024Ответ Yarda
Удалено автором
Ответы: 2
04.01.2024
Лучшее изучение - это погрузиться в то общество - где нет другого языка кроме Английского. Знаю Учителя Английского  который попал в Америку и был в шоке - ничего непонимал фактически. пока непогрузился в общество и там жил И РАБОТАЛ. РАЗГОВОРНЫЙ АМЕРИКАНСКИЙ - ЭТО ОТДЕЛЬНЫЙ ЯЗЫК В АНГЛИИ ЧИСТЫЙ И ТО СМОТРЯ В КАКОМ РЕГИОНЕ.
Тема закрыта
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.