Отправить обращение по теме
Доброго вечора. Потрібна допомога.
Доброго вечора. Потрібна допомога.
Сообщить о комментарии
Ваше обращение отправлено
Вы уже отправляли обращение
Удалить сообщение от ?
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».
ПовторитьПроверка подключения...
Соединение восстановлено!
Грецька буква "тау" - Костромський пробірний округ, російська імперія. Період клейміння - 1880 - 1908 роки. Але виріб виготовлявся київськими ювелірами. На жаль, клеймо ГР в чотирикутнику не визначене в архівах і невідомо, хто є майстром.
И за сколько можно выставить на аукцион?
С уважением.
Якщо Вас влаштує, виставте старт з 2000 грн.
Красный Крест Жетон Св. Елизаветы 1905
Жетон «Община Св.Елисаветы» 1904г.
Вот человек хотел озолотиться, не вышло -
Жетон Елисаветинского общества Красного Креста. 1904 год , Серебро
По клеймам мастеров нужно смотреть монографию Иванова, работа Постниковой устарела.
Любой ювелир примет у вас серебро не дороже 12 грн. за грамм.
так что не пишите про европы и шо там почем, я это все знаю.
Право хозяина выставить лот не превышающий рыночную цену в 10 раз. Пусть выставляет, его дело. А там будет видно по спросу.
Самый захудалый ломбард минимум предлагает 15 гривен за грам.
С уважением.
С уважением.
Я все ж таки мабуть буду придержуватися першої відповіді на моє запитання по медальйону. Все ж таки:
1. Це срібло.
2. Срібний виріб.
3. Період XVIII-XIXст.
4. Клеймо майстра, старовинні проби срібла , буква ,,тау,,.
5. Не знайшов медальйон в інеті.
Тому мабуть виставлю ціну на старті 2000 гривень без резерва ,та ,,запропонувати свою ціну,, . З повагою.
Ще одне питання.
Підскажіть в який правильніше розділ розмістить медальйон на продаж? З повагою .
З повагою.
З повагою.
Срібний натільний медальйон -1.99гр.
2000грн ніхто не дасть! - звичайний "пам'ятний" жетон для шатлену, старт з ціни срібла 875проби за вагою виробу
З повагою.
Так, після 1908 року. Ну а ціна.., то таке, життя підкаже правильну ціну, а продати чи ні - це вже діло хазяйське.
Кращій спосіб визначити реальну ціну на теперішній момент - виставити з 1 гривні з резервом (у день акції) та подивитись скільки дадуть.
З повагою.
З повагою.