Вітаю. Років 40 тому зустрів у клубі шустрого хлопця з товстим клясером. Розповів. що його дід привіз після війни з Німеччини декілька альбомів марок. Переможці везли хто що міг. Мій вітчим, майор, мотоцикл та рушницю. А тут тільки альбоми з марками. І от прийшов час і хлопець вирішив заробити. Показав клясер, ось точно такі марки я у вас. Ну це класика. А я питаю: і по чому зараз такі йдуть Хлопець зкривився: та ні по чому, лежать мертвим грузом. Це я вам так літературно пояснив перспективи А якщо спробувати, то якісь окремі марки, бо оця маса просто відторгує. Що б я спробував. Франція - 5 марок із серії 20х років Свобода та Мир, З 20 гривень. Марка США із серії відкриття Америка Колумбом. Там картинка., поряд марка з надругком Брюсель. Те ж з 20 грн. Можно зробити підборку марок Канади, теж з 20 за лот. Тут якісь шанси можуть бути
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».
А якщо спробувати, то якісь окремі марки, бо оця маса просто відторгує. Що б я спробував. Франція - 5 марок із серії 20х років Свобода та Мир, З 20 гривень. Марка США із серії відкриття Америка Колумбом. Там картинка., поряд марка з надругком Брюсель. Те ж з 20 грн. Можно зробити підборку марок Канади, теж з 20 за лот. Тут якісь шанси можуть бути