Kroche
Kroche
9 марта 2024, 21:47

Марки 1900-х годов . Англия , США , Канада , Австралия ...

Марки 1900-х годов . Англия , США , Канада , Австралия ...

Добрый вечер . 
Просьба сориентировать по данному материалу.
Вызовет ли интерес и как лучше выставлять на торги?

vkf772470
09.03.2024
Вітаю. Років 40 тому зустрів у клубі шустрого хлопця з товстим клясером.  Розповів. що його дід привіз після війни з Німеччини декілька альбомів марок.  Переможці везли хто що міг.  Мій вітчим, майор, мотоцикл та рушницю. А тут тільки альбоми  з марками.  І от прийшов час і хлопець вирішив заробити.  Показав клясер, ось точно такі марки я у вас. Ну це класика.  А я питаю: і по чому зараз такі йдуть  Хлопець зкривився: та ні по чому, лежать мертвим грузом.  Це я вам так літературно пояснив перспективи  
А якщо спробувати, то якісь окремі марки, бо оця маса просто відторгує.  Що б я спробував.  Франція - 5 марок із серії 20х років Свобода та Мир, З 20 гривень.  Марка США із серії відкриття Америка Колумбом.  Там картинка., поряд марка з надругком Брюсель.   Те ж з 20 грн.  Можно зробити підборку марок Канади,  теж з 20 за лот.   Тут якісь шанси можуть бути
Ответы: 0
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.