вітаю. Чоловіки когось нагадують з відомих осіб, але, я так гадаю, що просто типові - крайній на науковця схожий, згадав Столєтова, той у центрі, чиновника. Але якщо врахувати підпис на звороті, то скорше за все звичайні люди того часу
а що ви б хотіли. Ростов, 1924 рік. Проста громадянка. За сто років вже ніяких слідів. Звісно, завжди хочеться відкопати щось цікаве. Ось у нас у домі була картина, родич у 1945 році привіз після Перемоги. Там нерозбірливий підпис художника. Я і так його крутив, і сяк, і в інеті, і в довідках, ніц. Мало відомий майстер пензля десь з Польщі.
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».
Я, не знайшов ні чого в неті за таким прізвищем.