Anatoliitaban
Anatoliitaban
21 апреля 2024, 14:59

Як правильно відправити лот?

Як правильно відправити лот?

Привіт. Я виставив монетки на торги. У мене немає рейтингу так як перший раз продаю. Я вказав оплата на картку. Но вроді як в правилах зазначено що я повинен відправляти 100% ціни наложеним платежем. Якщо я відправлю а покупець просто не прийде на пошту за ними. Мені прийдеться платити за доставку в дві сторони. Підкажіть будь ласка як правильно відправляти, дякую.

21.04.2024
Вітаю!
На період війни з нелюдями, правило про накладний платіж відмінено. Вимагайте передоплату 100% та відправляйте лот згідно домовленостей з покупцем.
Yarda2292
21.04.2024Ответ Anatoliitaban
Якщо покупець хоч з якимсь рейтингом, відправляйте наложкою і не переживайте. Тут рейтинг заробити тяжко, а втратити його раз плюнути
Ответы: 0
Ответы: 1
Yarda2292
21.04.2024Ответ КАПІТАН ZELENY
Не путайте накладений платіж з після оплатою. По вашій рекомендації продавець отримає бан і на тому все закінчиться.
23.04.2024Ответ КАПІТАН ZELENY
Вітаю! На період війни з нелюдями, правило про накладний платіж відмінено. Вимагайте передоплату 100% та відправляйте лот згідно домовленостей з покупцем.
Вітаю. Можливо, я невірно зрозумів - Ви радите Продавцю з нульовим рейтингом прямо "вимагати" в Покупця передоплату 100%? І дочекатися, що зайдуть Адміни у чат і скажуть, що якраз відмінені пільги по передоплаті, про що вони вже не раз тут на форумі писали? З повагою.
Ответы: 3
21.04.2024
Ні, за правилами покупці мають право вимагати наложенний платіж у продавців з низьким рейтингом. Тут є тільки одна порада - обмежувати покупців за рейтингом. Рекомендую 0.9, так як вже ж ставка від покупця з рейтингом 0.95.  Можете поставити обмеження 0,5. В основному покупці цінять свій рейтинг і вчасно забирають покупки
wadik1631
22.04.2024Ответ Anatoliitaban
Удалено автором
22.04.2024
Якщо я відправлю а покупець просто не прийде на пошту за ними. Мені прийдеться платити за доставку в дві сторони.

Віоліті повертає ці кошти за доставку на ваш віртуальний рахунок. Головне, щоб були накладні на відправку і повернення.
24.04.2024Ответ Anatoliitaban
Не возвращает, реальные деньги  не возвращает. Только бонусы  виртуальные начисляет. И вы должны доказать, что покупатель необоснованно не забрал посылку. А покупатель скажет, что обнаружил у предмета кучу неуказанных вами дефектов и вы еще будете виноваты.
22.04.2024
Цікаво, де таке написано, що аукціон повертає кошти за доставку і повернення лота?)). Максимум що повернуть, то це комісію за проданий лот
Продавець несе відповідальність за доставку, аж до його отримання.
22.04.2024
Дякую, я не бачив такого в правилах. 
Якщо бачили, могли б скрін дати сюди, щоб довго не затягувати. Простіше, і бистріше.
22.04.2024АдминистраторОтвет ixtiandr
Добрий день.

Все прописано в Бонусній програмі Вхід
2.2. Бонуси нараховуються на Бонус-рахунок Користувача в таких випадках:

компенсація Продавцю за доставку неодержаного через необ'єктивні причини лота, відправленого Покупцеві накладеним платежем згідно з Правилами Violity. Компенсація нараховується Адміністрацією за результатами прийняття рішення щодо спору за таким не отриманим лотом в чаті.
Изменено автором 22.04.2024
22.04.2024
В правилах такого і немає. Це ж не правила, це нюанси. Напевно ж, аукціону не вигідні такі угоди - без прибуття покупця до пошти - звісно це їм в мінус. 
П.С. Мені двічі (2 рази) повертали і комісію, і мої поштові витрати. Це про наложку.
Изменено автором 22.04.2024
22.04.2024
Я 2 раза отправляла  один и тот же товар наложенным платежем одному и тому же мошеннику под разными никами, у которого на каждом аккаунте был достаточно высокий рейтинг. И каждый раз администрация его блокировала на нарушения. И возвращали деньги за доставку.
Ответы: 2
22.04.2024АдминистраторОтвет Vasilijkkkkk
ні, в обидві повертаємо, значить ви не надали всі документи. Або було платне зберігання - воне не підлягає компенсації, як і пакування.
23.04.2024
Тема ні про що,різниці не має який у Вас рейтинг і що Ви вказали в описі оплати,покупець вирішує робити Вам предоплату на свій страх і риск чи замовити накладним,і Ви не маєте права відмовити в накладному,так як прописано в правилах віоліті,покупець при відмові визве модератора в тему,модератор Вам підтвердить про накладний,і якщо Ви відмовитесь відправляти накладним отримаєте негативний відгук і мінус в рейтинг.Наразі не має різниці в кого який рейтинг запросити накладний може кожен покупець і не має різниці який рейтинг в продавця.
Jam154
23.04.2024Ответ UKR78UKR
Тема ні про що,різниці не має який у Вас рейтинг і що Ви вказали в описі оплати,покупець вирішує робити Вам предоплату на свій страх і риск чи замовити накладним,і Ви не маєте права відмовити в накладному,так як прописано в правилах віоліті,покупець при відмові визве модератора в тему,модератор Вам підтвердить про накладний,і якщо Ви відмовитесь відправляти накладним отримаєте негативний відгук і мінус в рейтинг.Наразі не має різниці в кого який рейтинг запросити накладний може кожен покупець і не має різниці який рейтинг в продавця.
Як це немає різниці?
Тобто,покупець з нульовим рейтингом,може вимагати у продавця з рейтингом 50+ накладений платіж???
А якщо в умовах лоту накладений не зазначений???
Цікаво....
23.04.2024Ответ Jam
Щоб Ви не зазначили в описі оплати,покупець має право запросити накладний,так як зазначено в правилах віоліті.Це на той випадок коли продавець і покупець не дійшли згоди по цьому питанню.
Jam154
23.04.2024Ответ UKR78UKR
Щоб Ви не зазначили в описі оплати,покупець має право запросити накладний,так як зазначено в правилах віоліті.Це на той випадок коли продавець і покупець не дійшли згоди по цьому питанню.
Дайте посилання на "правила аукціону".
Дякую!
Ответы: 27
23.04.2024
Вітаю. Думаю, що буде все добре і без передоплати, особливо, якщо в Покупця позитивний рейтинг, незаплямована історія і не дорогий лот. Ви ж розумієте, що в Покупця також можуть бути сумніви - а раптом я зроблю передоплату, особливо Продавцю з нульовим рейтингом, а він не відправить товар?)) З повагою.
Jam154
23.04.2024Ответ Client841206
Вважаю,все має бути зазначено в об'яві. Якщо накладений платіж зазначено.то виконувати умови. Хто не згоден,пишіть одразу.
Так, звичайно,кого не влаштовує,нехай не приймає участі в торгах!!!
24.04.2024
Вообще не понял что обсуждают по наложке. Она есть в правилах как обязательная. Хочешь не хочешь - это так не работает. Гоу на другие площадки со своими выдумками.
24.04.2024
У Новій пошті є послуга "Сейф". Відправник формує накладну, номер її передає отримувачу, а оторимувач вносить заставу в сумі  вартості відправлення. Відправник отримає кошти тільки якщо буде отримане відправлення, в ішому разі кошти повернуться отримувачу. Чи є такий варіант накладеним платіжем?
Ответы: 4
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.