Доброго дня. Нічого складного. Рейтинг Продавця формується на основі урахування продаж, Покупця - покупок. Продавайте щось, або купуйте щось, дотримуючись правил купівель-продаж і буде Вам рейтинг.)
Так все залежить від того, скільки грошей Ви приносите хазяям віоліті. Якщо Ви продаєте дешеві речі, то Віоліті отримує невеликі гроші. А якщо Ви продаєте дорогі речі, то Віоліті отримує більше грошей. Гроші правлять світом! Рейтинг залежить від вартості лотів, що продались у Вас - от і все.
))))))) Підкажіть, а багато лотів продається за 200000 грн? Формула нарахування рейтингу відома тільки адміністрації Віоліті. Приблизний принцип нарахування я я озвучив. Все інше - бла-бла-бла.
До прикладу лот проданий за 200000 грн рейтинг піднявся лише +2 то виходить щоб заробити + 1 треба продати на 100 тисяч ?
где то так выводил ихнюю формулу. за 100000 получаешь от 1-1,5 рейтинга в зависимости от того в каком разделе продавал(И на какую суммутоесть скок комиссии) но получишь больше репутации есть продашь 100 лотов по 1000, чем 1 за 100к.
Я продав один лот за 42 тис. та ще кілька дешевших лотів - рейтинг менше 1. Так що усе, що тут розповідають - не більше, ніж припущення. Здається що навіть сама адміністрація цього недолугого сайту не знає принципів нарахування рейтингу )))))))
Я не покупаю))) я продаю. То ж я висловив свої враження. До речі, я чув тут, у спільноті, що якщо у Вас купує одна і та ж людина, то рейтинг може і не підвищуватися. То, кажуть, щоб не було накрутки рейтингу. Ну так кажуть. Може і брехня...
Щоб рейтинг підвищився після угоди, треба, щоб обов'язково і покупець, і продавець залишили відгук. Якщо хтось один не залишив - рейтинг не зміниться ні в кого.
А навіщо Вам взагалі рейтинг? Ось згадую перший свій продаж тут. Виставив якесь сміття за 2000 грн. Продалось за 7000. Без рейтинга взагалі. Просто з'ясувалося, що ця комп'ютерна плата (я відверто написав, що роботоздатність невідома, але розумів, що це рідкісна річ) комусь конче потрібна (і не одній людині) - то ж і торги були жорсткі. І рейтинг той продаж підняв нормально. Продавайте рідкісні речі - і буде Вам рейтинг. А якщо будете продавати те, що продають усі - то звідки рейтинг візьметься?
Согласна, мне рейтинг не особенно нужен, однако хочется понять, почему кто-то может "1" добавлять в рейтинг и добавляет, а кто-то на это прав не имеет и непонятно, где это можно разузнать. Какие-то тайные кнопки)
Обалдеть) В старой версии сайта я могла добавлять 1 в рейтинг пользователя, иногда об этом даже просили вновь прибывшие. И было понятно как это делать. А как сейчас 1 можно добавить? Сумма Продаж/покупок тут совершенно ни при чем.
Не знаю, як було в старій версії сайта, а в тій, що є зараз, рейтинг залежить саме від суми продаж чи покупок, але обов'язковою умовою є проставлення взаємних відгуків.
"Кто-то" - это администрация местная. И с ней лучше не связываться ))) Они придумали какой-то алгоритм. Все алгоритмы Виолити имеют целью повысить прибыль сайта. Пытаться понять их бессмысленно, потому что все эти алгоритмы бессмысленны.
У меня рейтинг продавцы почти минус 10 (из-за одной сделки, вследствии како-то ощибки - вместо стартовой цены 44000 установилась 44 грн, т.е. без нулей. Я написал тысячу сообшений модераторам, но результата никакого. Естественно, за набежавшую сумму я продавать лот отказался. Сумма там была 20тыс. с хвостиком. Потом была продажа на 60тыс.грн (того же предмета), и мне ретинга добавилось почти ничего. Как они насчитывают - одному богу известно..
Позвонил однажды на горячую линию сайта,связался с оператором(консультантом).Спросил почему медленно растёт рейтинг,хотя были активные сделки-ответ прост" всё решает программа по ооочень сложному алгоритму"
Позвонил однажды на горячую линию сайта,связался с оператором(консультантом).Спросил почему медленно растёт рейтинг,хотя были активные сделки-ответ прост" всё решает программа по ооочень сложному алгоритму"
Сейчас если все не верифицированы и если человек с нулевым рейтингом попросит вас выслать ему лот наложкой то вы обязаны выслать хоть рейтинг у вас будет сто тысяч Рейтинг сейчас ничего не даёт
Имелось ввиду в предыдущем комменте Вам, что Продавец, например, может поставить ограничение по рейтингу, например, в торгах его лота будет принимать участие только тот, у кого рейтинг больше какого-то числа. Ставьте ограничение и никакой Покупатель с нулевым рейтингом не будет у Вас ничего просить или требовать.
Имелось ввиду в предыдущем комменте Вам, что Продавец, например, может поставить ограничение по рейтингу, например, в торгах его лота будет принимать участие только тот, у кого рейтинг больше какого-то числа. Ставьте ограничение и никакой Покупатель с нулевым рейтингом не будет у Вас ничего просить или требовать.
Бывает так что человек с нулевым рейтингом порядочней чем с большим и ещё если вы продаёте то не советую ставить ограничения вы теряете хороших покупателей
А как набрать рейтинг новому пользователю продавцу? Что происходит на Віоліті? Тратишь время, изучаешь инструкции, в Спільноте узнаешь цену или інтерес своего товара, ставишь лот, а там...а рейтинг(?)🤔🧐. Т.е.товар не интересует или не терять времени и искать способ продажи на других сайтах или ломбардах, скупках или обьявлениях? Так?
Сейчас если все не верифицированы и если человек с нулевым рейтингом попросит вас выслать ему лот наложкой то вы обязаны выслать хоть рейтинг у вас будет сто тысяч
Рейтинг сейчас ничего не даёт
Не зовсім так, якщо в тебе рейтинг за +20 то ти можеш наложкою не відправляти
Троляка запитав як заробити рейтінг, але ні хто не подумав що може він мав на увазі як швидко стати "поганим хлопцем". Чому ви всі вирішили що мова йде про дуже великий рейтінг с знаком + ???
Я вважаю рейтинг потрібен. Є гарний лот, наприклад, за 200к, але я не можу робити ставки, тому що в мене низький рейтинг, я б за цей лот бився, але мені не дадуть, або в мене є чудова річ, але я не зможу продати, тому що в мене низький рейтинг. Ніхто не буде робити ставки. Несправедливо, я вважаю, це моя думка. Можливо краще на час війни прибрати рейтинг як і верифікацію. Я, пройшов верифікацію, але в мене її зняли як і в кожного з нас.
"придбати рейтинг" - Чудова ідея!!! Запропонуйте адміністрації. Як я розумію, Ви пропонуєте, щоб користувач міг заплатити гроші за отримання високого рейтингу. У мене є ще безліч схожих ідей. Давайте адміністрація буде брати гроші у авторів за створення тем. Ну потроху, гривень по 10-20. А ще можна за відповіді у темі брати - ну там по 1-2 грн. І так далі. Все ж веселіше буде.
"придбати рейтинг" - Чудова ідея!!!
Запропонуйте адміністрації. Як я розумію, Ви пропонуєте, щоб користувач міг заплатити гроші за отримання високого рейтингу.
У мене є ще безліч схожих ідей. Давайте адміністрація буде брати гроші у авторів за створення тем. Ну потроху, гривень по 10-20. А ще можна за відповіді у темі брати - ну там по 1-2 грн. І так далі.
Все ж веселіше буде.
Перепрошую, помилка була. Не придбати а прибрати. відредагував.
Пропозиція адміністрації по монетизації створення тем та коментарів залишається в силі. Може це хоч якось сприятиме зменшенню кількості сміття в Спільноті.
На фб продавайте 😁 Нормальний аукцион ,нема альтернативы ? Як нема ,якийсь новый аукцион ,шафа, та десяток е ,вiолiтi кращий був завжди , зараз звiсно я не продавав би дорогие лот , тiльки через знайомих та з рук в руки ,бо вистав тай чекай чекiстiв
Д.Д. Рейтинг це найбільший ричаг ...це те саме що фірмовий знак моєї платформи..шкода що немає додаткових стимулів чи бонусних знаків за вислугу на віоліті.щоб не заходити на сторінку контрагента .а бачити зразу
Хочу сказати наступне. В мене на цьому сайті на 129 позитивних відгуків 1 негативний. А рейтинг - 2,97. Один негативний відгук за те що не захотів відправляти наложкою лот суперейтинговому користувачу з портретом генерала Юденіча на аватарці. Аватарку він, правда, змінив. Особистий досвід говорить про те, що чим рейтинговіший контрагент, тим він менше адекватний і менше хочеться мати з ним справу. Рейтинг на мозги тисне людям. А щодо роботи таємних алгоритмів електричного розуму все просто прийде до того, що на рейтинг перестануть зважати. Не на електронний рейтинг потрібно дивитися, а на кількість позитивних та негативних відгуків. Ось і все.)))
Вітаю! Колись в 2016 році я продав на віоліті свій перший лот за 14 000 грн, тоді в мене рейтинг став 1.4 ! Потім далі продав за 500грн, і в мене став 1.45! Тобто десь по 2020 рік так і рахували 10 000грн. дорівнював - одиниці(1) рейтингу! Потім адміни сайту добавили якийсь гірший алгоритм з пригаючими цифрами від різних категорій лотів!
Для новачків ця незрозумвлість проблема - не ясно які алгоритми діють зараз . А ті хто отримав рейтинг колись - алгоритми могли змінитися з того часу . До того будь який продуманий алгоритм має рахувати ще і детальність описів, швидкість переписки , відповіді на питання по лотам в коментах, час на сайті і тд
Наприклад на олх це відгуки, кількість олх доставок, результативність покупок на олх доставці. На шафі це швидкість відповіді , знову ж таки відгуки, статус супер продавця. Певен віо аналізує таких потужних конкурентів ( олх це світова компанія, шафа поглинула ізі.юа)
Усім доброго здоровьячка. Вопрос темы -- Як заробити рейтинг ? Ответ -- покупаете лот за 50 - 100 тысяч ( можно меньше или больше ) потом его продаете и так далее. : ) , : ).
Усім доброго здоровьячка. Вопрос темы -- Як заробити рейтинг ? Ответ -- покупаете лот за 50 - 100 тысяч ( можно меньше или больше ) потом его продаете и так далее. : ) , : ).
Так i роблять в основному ,а потiм вихваляються цим рейтингом ,багато продавав та купував ранiше i прийшов висновку що краше мати дiло людиною у кого нульовий рейтинг нiж з великим
Да тут все просто. У нулевиков есть две категории - адекватные , кто старается заработать рейтинг и поэтому поступают честно и кидаловы. А где рейтинг зашкаливает считают что им все можно и начинают выЕживатся ( меньшенство конечно ) , но в наше время , помоему , нулевикам их рейтинг по барабану.
Да тут все просто. У нулевиков есть две категории - адекватные , кто старается заработать рейтинг и поэтому поступают честно и кидаловы. А где рейтинг зашкаливает считают что им все можно и начинают выЕживатся ( меньшенство конечно ) , но в наше время , помоему , нулевикам их рейтинг по барабану.
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.
У меня 500отзывов положительных, а рейтинг 3.
Якщо Ви продаєте дешеві речі, то Віоліті отримує невеликі гроші. А якщо Ви продаєте дорогі речі, то Віоліті отримує більше грошей.
Гроші правлять світом!
Рейтинг залежить від вартості лотів, що продались у Вас - от і все.
Підкажіть, а багато лотів продається за 200000 грн?
Формула нарахування рейтингу відома тільки адміністрації Віоліті. Приблизний принцип нарахування я я озвучив. Все інше - бла-бла-бла.
за 100000 получаешь от 1-1,5 рейтинга в зависимости от того в каком разделе продавал(И на какую суммутоесть скок комиссии)
но получишь больше репутации есть продашь 100 лотов по 1000, чем 1 за 100к.
До речі, я чув тут, у спільноті, що якщо у Вас купує одна і та ж людина, то рейтинг може і не підвищуватися. То, кажуть, щоб не було накрутки рейтингу.
Ну так кажуть. Може і брехня...
или у вы покупаете у одного и того же человека
Ось згадую перший свій продаж тут.
Виставив якесь сміття за 2000 грн. Продалось за 7000.
Без рейтинга взагалі. Просто з'ясувалося, що ця комп'ютерна плата (я відверто написав, що роботоздатність невідома, але розумів, що це рідкісна річ) комусь конче потрібна (і не одній людині) - то ж і торги були жорсткі.
І рейтинг той продаж підняв нормально.
Продавайте рідкісні речі - і буде Вам рейтинг. А якщо будете продавати те, що продають усі - то звідки рейтинг візьметься?
Они придумали какой-то алгоритм. Все алгоритмы Виолити имеют целью повысить прибыль сайта. Пытаться понять их бессмысленно, потому что все эти алгоритмы бессмысленны.
Як вже задолбали цi ананiзми
Рейтинг сейчас ничего не даёт
Т.е.товар не интересует или не терять времени и искать способ продажи на других сайтах или ломбардах, скупках или обьявлениях? Так?
Запропонуйте адміністрації. Як я розумію, Ви пропонуєте, щоб користувач міг заплатити гроші за отримання високого рейтингу.
У мене є ще безліч схожих ідей. Давайте адміністрація буде брати гроші у авторів за створення тем. Ну потроху, гривень по 10-20. А ще можна за відповіді у темі брати - ну там по 1-2 грн. І так далі.
Все ж веселіше буде.
Нормальний аукцион ,нема альтернативы ? Як нема ,якийсь новый аукцион ,шафа, та десяток е ,вiолiтi кращий був завжди , зараз звiсно я не продавав би дорогие лот , тiльки через знайомих та з рук в руки ,бо вистав тай чекай чекiстiв
Рейтинг це найбільший ричаг ...це те саме що фірмовий знак моєї платформи..шкода що немає додаткових стимулів чи бонусних знаків за вислугу на віоліті.щоб не заходити на сторінку контрагента .а бачити зразу
З повагою