Ksenia_j
Ksenia_j
30 апреля 2024, 17:03

Годинник на оцінку

Годинник на оцінку
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, яка приблизна вартість цього годинника. Годинник працює. Що всередині, нажаль, показати не зможу- не знаю як відкривається. На перед дуже вдячна за Вашу допомогу. 

30.04.2024
доброго дня.
Longines Conquest Calendar .
але кришку треба відкрити. 
 "...показати не зможу- не знаю як відкривається.." 
 без механізму не скажуть ціну. з пов.
30.04.2024АвторОтвет proton777
доброго дня. Longines Conquest Calendar . але кришку треба відкрити.   "...показати не зможу- не знаю як відкривається.."   без механізму не скажуть ціну. з пов.
Ви не підкажете як вона відкривається?
Ответы: 0
Ответы: 1
30.04.2024
ціни на оригінальний годинник не маленькі. не хочеться щоб ви його зіпсували. кришка відкручується спеціальним ключем. під кришкою має бути ось таке. 
з пов
30.04.2024АвторОтвет proton777
ціни на оригінальний годинник не маленькі. не хочеться щоб ви його зіпсували. кришка відкручується спеціальним ключем. під кришкою має бути ось таке.  з пов
Зрозуміла, віднесу в майстерню. Наразі дякую Вам.
Ответы: 1
30.04.2024
ціна близько 2000  - 3000 дол. якщо оригінал. але скоріше що це і є оригінал. але без фото механізму у вас його не придбають тут. з пов
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.